2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

اسی جان برای دوست منم عین شما شد

بعد خانواده دختر گفتند اوکی مشکلی نیست ۱۰ تا هم زیاده فقط یک سکه 

اما حق طلاق مسکن شغل و تحصیل رو میخایم و از از بعد ازتاریخ عقد هر چی خریده بشه حتی یه خط تلفن باید به اسم هر دو باشه 

پسره کلا فرار کرد معلوم شد آی مهریه سنگینه مشکلات ایجاد میکنه همش الکیه بوده کلا برای زن ارزش قائل نیستن

به نظر من شما هم برای محک زدن همین کارو کنید اگر فقط از ترس سنگینی مهریه نمیخان مهریه بدن پس با شرایط شما کنار میان اگر نه پس اصلا نباید ناراحت رفتنش باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به بحث مهریه که باعث شد من بهترین خاستگارمو از دست بدم

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

این کارا عاقبت نداره  مطمئنم...🙂 تاپیکامو بخون

چقدشبیه منه داستانت

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
ینی پشیمون نمیشه

مرد زندگيت باشه برميگرده برنگشت حماقت نكن ١٠ تا خيلي كمه !! اشتباه نكن با كسي كه دوستت نداره ازدواج نكن سر مهريه نبايد خانوادش اينقدر دخالت كنن به نظرم نرمال نيس!

مهریه خواهرم تاریخ تولدش بود کل فامیل بخاطر مهریه خواهرم مهریه هاشون بالای هشتصد بود  همسرم قبول نکرد گفت برام زیاده خانواده ازم میترسیدن بگن وقتی مطرح کردن تازه خودمم کمتر از اونی که شوهرم‌گفته بود گفتم 

همسرم وقتی. خونه گرفت همه رو به اسممم زد گفت عوض اون خانومیت اون موقع شناخت نداشتم ترسیدم از مهر زیاد 

اگه همیشه خوب بوده اخلاقش و مشکل اخلاقی نداره عصبی نیست یا خیلی مسائل دیگه  با مهر معقول برو سر زندگیت پسر خوب کم هست ببین ارزش داره بهش فکر کنی الان ناراحتی  یه کم بگذره بهش فکر کن مشاور برو 

با خودت رو راست باش واقعا بد بوده خانوادش اهل دخالت هستن  خسیس هستن توقعات خودت معقول هست یا نه 

مهریه ده تا برخورنده هست و خوب نیست  حق داری ولی خوب و‌کانل بدون احساس فکر کن 

عشق چیز خیلی عجیبیه یه قدرت خدایی وختی به  عظمت عشق فک میکنم چشام تر میشه ....اگه عشق وجود داشت ...

خودم همش میگم میگم اگه دست من بود و مرد بودم زمین و زمان به هم میدوختم تا کارم درست شه

بابامم میگه  میگه با این خانواده ایی که من دیدم  اگه تو این مسئله کوتاه بیایم  تا ...

ببین از روی تجربم میگم کسی که اول کاری میگه مهریه کم باشه قصد موندن نداره و به خودش شک داره ،خودشو میشناسه وگرنه من دختر عموم گفت ۷۰۰ تا سکه مهرم باشه پدر و مادر پسر قبول نکردن ولی خود پسر قبول کرد و پدر و مادرشم راضی کرد چون اومده بود که زندگی کنه در صورتی که کارگر هم بود 

عزیز دلم خواهش میکنم از این ازدواج بگذر که ارزش نداره خودت رو تو دردسر بندازی  اینجوری که من ف ...

آره عزیزم خیلی لجباز و خودخواهی

سر همین یلدایی و برد و آورد باباش خیلی ناراضی بود 

در صورتی که ما جاشو می‌بردیم 

ولی یه حرفایی میزد که زهر آدم می‌کرد. 

واقعا سخته با آدم خسیس زندگی کردن 

بخصوص اگه آدمی باشی که خرج میکنی .

ممنون عزیزدلم بخاطر راهنمایت 

ممنونم بابت حرفات😘😘😘❤