2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
عندالاسط.. یعنی چی 

یعنی پسر اگه توانایی مالی داشته باشه مهریه پرداخت میکنه نداشته باشه میتونه از زیرش در بره و قانون بهش میبخشه میگه توانایی مالی ندارم یعنی مفتی ازدواج کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

مسایل مالی جز مهمترین مسایل زندگی یک انسانه و اتفاقا توی همه دنیا هم به شکل مختلف و با اسامی مختلف مسایل مالی بین زن و شوهر وجود داره 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
اها اره بحث مهمیه ... شخصی و دونفره نیست 

مهریه و ...

ک به خانواده مربوط میشه 

اعتیاد باشه مربوط میشه 

کتک بزنه مربوط میشه و ....

اما یسری چیزا باید بین دو نفر حل شه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
بله

خب خیلی کم ک مگ چخبره تااین حدواسه یه دختر۲۳ ساله اینا بااینک خانواده مرد هستن ازاول فکرهمه چیومیکنن پس یه دختر یه زن چطورنگران آیندش نباشه ک ..مهریه من ۱۴ تا هس هرموقع باشوهرم حرفم میشه میگ گم شوبیرون ازخونه ام چون میدونه کمه...حالا شمام اصن زیربار ده تا نرو حداقل چهل یاپنجاه تا بشه ...

تو جامعه ای که مرد حق داره چهارتا زن عقدی و الا اخر صیغه ای داشته باشه مهریه زیر صدتا اشتباهه. درسته ...

البته در ادامه ی ابن حرفم بگم که به خودشم گفتم در صورتی اجرا میزارم که خیانت کنی‌. باورت میشه میگه من هرچی دارم مال توعه من اصن دنبال حساب کتاب نیستم شاید فکر کنی مثلا زشته بدتیپه بی عقله.... اصلا مهندسه سوادشم داره خوش قیافم هست اوایل عکسشو گذاشته بودم.قدشم بلنده. ولی یه چیز این وسط هست به اسم دوس داشتن با ابنکه من ازدواج دوممه خودش مجرد بوده. فاصله ی سنیمونم چهارساله. یادت باشه مردی که دوستت داشته باشه دیگه صدتا مهریه رو قبول میکنه.

خیلی بیجا کرده مرتیکه پرو و عوضی بگو بری ک بر نگردی  ولش کن بابا مسخرمون کردن این مردای الان&n ...

خودم تا حالا اینجوری شد ندیده بودم 

که سر مهریه اینجوری کنن

۲۳

یه سال ازم بزرگتری ولی چون اول راهی نیازه که بهت بگم من ۶ سال که عقدم و همه جوری تجربه دارم ....ببین هیچ عشقی ارزش شکستن غرور رو نداره 

زنی که خرج داره ارج داره .....فقط بگو مگه من وسیله که قیمت روم میزارین ......تو برا این خونواده فقط ده تا سکه ارزش داری .......یا مهریه رو ببرن بالا یا بیخیال این آدم شو ....مهریه افسار مرده تا بخاد کج بره افسارشو میکشی تا بفهمه چه خبره....قبول نکن خودت نامزدی بهم بزن که تو سر خور اقوامتم نباشی

اگه مهرش بالا بود اینقدر نمیزد تو سرش

ببین من کنار دوستم نشسته بودم شوهرش یهش پیام داد چرا موز خوردی خونه ی مادرم از تو اتاق برنداشتی و غیره و در نتیجه طلاق. بعد چهارسالم رفتن سر زندگیشون الان ذیگه خبر ندارم ازشون. دوستمم به شدت ترس از طلاق داشت چون دوس داره طرفشو.