آره آدم تو این مواقع میخاد پشت آدم باشن ، تو دل آدم میمونه اینکارشون منم این چن وقته کارم شده گریه& ...
ببین عزیزم یه نکته مهمتر از مهریه الان وجود داره . بهش خیلی فکر کن. اینکه خودت میگی روی حرف پدرش حرف نمیزنه. خیلی اینجور زندگی سخته. اگه از نظر شخصیتی اوکیه باز اشکال ندارد ولی این رفتارش اگه میگی واقعا باشه جای تامل داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان مهریه کمش هم خوب نیست چون مردیکم که از زن سردبشه فوری پرداخت میکنه ومیگه خوش اومدی پدرشوهرم بعد پنجاه سال زندگی مادرشوهرمو راحت طلاق دادباا ون همه ثروت چندرغاز به مادرشوهرم دادوازتونه بیرونش کرداصلازیر بارمهریه کم نریدتااگه یه روزی خدایه نکرده شوهراتون هوابرشون داشت یافوت شدشمایه پشتوانه ای داشته باشین
من هیچ کار به دعوا و طلاق و اجرای مهریه و این حرفا ندارم. فقط یه قانون مسخره و زننده ای تو ایر ...
میدونی عزیز اگر یه روزخدای نکرده زن بمیره همون پدر و مادر عروس از داماد یک ششم از مهریه رو میتونن بگیرن در واقع داماد باید تا آخر عمرش مهریه بده دقیقا بعد فوت مادرم این بلا سر پدرم اومد. حالا مهریه مادرم .زیاد نبود ولی خوب آدم زورش میاد مهریه به آدمای دیگه. برسه. به نظر من باید یه فکر اساسی در مورد مهریه کرد که هیچ کدوم از طرفین ضرر نکنن
این پسرایی که خیلی خیلی سفت و سخت میگیرن واسه مهریه یه ریگی به کفش دارن مطمئن باش.
ریگم حتما این نیست که طرف معتاد باشه یا مشکلی داشته باشه ها.... گاهی وقتا طرف مشکل اخلاقی داره .مثلا آینده نگری میکنن که در آینده راحتتر طلاق بدن زیاد به مشکل برنخورن. دیدم که میگم
واسه مهریه هر سکه. قیمتش چقدره؟ مثلا دهتا چند میلیون میشه؟
۳۰۵میلیون✋🏼
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
مهریه بهانس اگر بخواد میبینه لیاقتت بیشتر از مادیات میاد جلو. من خودم نامزدیمون سر مهریه بهم خرد ۱۱۴ تا بود گفت بکن ۱۴ گفتم باشه اینقدر بهانه آورد تا متنفر شدم ازش
مهریه برای آیندهی زن هستش،فرض کنید شوهری که فوت میکنه،خانوادهش میان در حق زن اجحاف کنن،اموال پسرشونو بالا بکشن،اونجا قانون اول مهریه زن رو میده بعد اگر از اموال چیزی باقی موند،بین ورثه تقسیم میشه،همچنین زمان پیری که فرزندان میان بدون در نظر گرفتن مادر ارث و میراثشون رو بردارن،قانون اول مهریه مادر رو میده.خانومایی که میگین مهریه خوشبختی نمیاره،اینو همه ما میدونیم که نه مهریه و نه جهیزیه آنچنانی تضمین خوشبختی نیست ولی قطعا تضمین روزگار پیری و کوری و تنهاییه.مهریه پشت و پناه زنهایی هستش که تمام عمر خونه ی شوهر زحمت کشیدن و پیر شدن حالا فرزندانشون میخوان مادر رو دک کنن و اموال رو بالا بکشن.نگید نه همه اینجوری نیستن که آدرس خانه سالمندانو بفرستم برید با چشم خودتون ببینید.مهریه من ۳۱۳ تا سکه س،و همسرم همیشه میگه خداروشکر میکنم اگر روزی بالا سرت نبودم مهریهت از اموال من بیشتره و دستت لازم نیست جلوی کسی دراز باشه یا لازم نیست کاسه چه کنم دستت بگیری