2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اسی یه چیزی اشنای یکی از دوستای من ازدواج کرده بعد بابای دختره گفت یه سکه بابای پسره گفت نه ۱۴ ...

یابای اینو باید با بابای نامزد من قاطی میکردن 

خدا شانس بده هلننند😂😂😂

ای جان اون پسره الان هست بره دست بکشه به سر نامزد اسی ....بلکم شفایی شد

بنظرم دختره بیاد دست بکشه رو سر اسی بهتره 🤣

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید ابروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم تا ۴تیر همه چی به خیر خوشی تموم بشه دخترمو ازجدا نکنن خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید از خدابخواین دستموبگیره

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
یابای اینو باید با بابای نامزد من قاطی میکردن  خدا شانس بده هلننند😂😂😂

حالا میدونی چرا هلند؟ چون عروس خانم عاشق گل و گیاه بودن هلندم که گویا مکان اینجور چیزاست فکر کنم اگه قهوه دوست داشت میفرستادنش برزیل😂

البته دوتا خانواده باهم رفت و امد و خانوادگی داشتن

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

من هیچ کار به دعوا و طلاق و اجرای مهریه و این حرفا ندارم. فقط یه قانون مسخره و  زننده ای تو ایران هست که اگه یه زن که یه سال یا پنجاه سال با مردی زندگی کنه بعد از فوت شوهرش _بعد از صدو بیست سال !! _ فقط یک هشتم مالی که ممکنه با هم به دست آورده باشن بهش میرسه !!! تنها راهی که میشه از دست اندازی ورثه حتی روی منزل شخصی این بنده خدا جلوگیری کرد همین مهریه س !! 

یه زن اگه بچه نداشته باشه و مرد ورثه هم نداشته باشه فقط یک چهارم از اموال مرد به زن میرسه و بقیه ش رو دولت برمیدارهههه !!! _البته این رو از نظر حقوقی دقیق نمی دونم ولی شنیدم و بعید هم نیست ازین قوانین بیخودی که داریم.

اصلا بحث این نیست که آدم به این چیزا بخواد فکر کنه. بحث اینه که همچین کمبودهایی تو قانون مملکت ما وجود داره  و متاسفانه مردم تا باهاش رو برو نشدن متوجه ابعاد تلخ قضیه نمیشن..