2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
عزیزم همینکه اون موضوع حکمتی شد شخصیتشو شناختی خدارو هزارمرتبه شکر

چی بگم ولله 

از یه بابت درکشون میکنم زندگی خیلی سخت شده ک بخوان جا بزنن

ولی خب دیگ هر چی بوده تموم شده رفته 

یاده عاشقانه هامون میفتم چندشم میشه 

ازش بدم میاد 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشاااا کمتر از،۱۰۰ تا مهریه نگیرین مگه  برای خودتون ارزش قائل نیستین به هیچ مردی نباید اعتماد کرد خیلی از،مرد های عاشق ببخشید میرن خیانت میکنن بهد راحت با ۱۰ تا ۱۴ تا سکه طلاقتم میدن دیگه ۱۱۴ تا سکه به نظرم خوبه

چی بگم ولله  از یه بابت درکشون میکنم زندگی خیلی سخت شده ک بخوان جا بزنن ولی خب دیگ هر چی بوده ...

من فک کردم خواستگاری سنتی بوده😔😔 یعنی بعد آشنایی شناختش ازت همین بوده ؟؟ کاش نظرشو در مورد مهریه همون اول آشنایی بهت میگفت بعد تصمیم میگرفتی باهاش ادامه بدی یا نه.

امیدوارم یه نفر بیاد توی زندگیت از بس خوش بگذره که روزای گذشته کلا یادت بره. عزیزم خواهرانه بهت پیشنهاد میدم لطفا دفعه بعد خواستی با کسی آشنا بشی بهش بگو رسمتون فلان مقدار مهریس که اگه مخالفه باهاش خاطره نسازی

من فک کردم خواستگاری سنتی بوده😔😔 یعنی بعد آشنایی شناختش ازت همین بوده ؟؟ کاش نظرشو در مورد مهریه ه ...

سنتی بود تقریبن چون دوستم مارو باهم آشنا کرد 

البته اول اومدن رضایت گرفتن از خونوادم ک باهم حرف بزنیم آشنا بشیم ک اگ همو پسند کردیم عید بیان خواستگاری رسمی

من در مورد مهریه باهاش حرف زدم مخالف بود منم گفتم خونوادم همینو میگن تغییرم نمیدن ، چیزی نگف 

ولی این ما بین با احساساتمو روانم بازی کرد 

من وابسته ش شده بودم 

ولی اون راحت جا زد رفت پی کارش...

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
والا درست میگین  زن بیوه بیشتره

والت الان دخترا ازدواج میکنن مهریه آنچنانی خونه میزنن به اسمشون ماشین کادو میدن یه عالمه طلا..اینی که حتی مهریه هم دلش نمیاد بده مطمئن باش عروسی هم نمیگیره برات

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
برو خداروشکر کن که همین اول شناختیش فهمیدی چقدر خسیسه‌. پسری که میگه مهریه ده تا سکه پس انتظار جهاز ...

منم تجربه شو دارم البته کار ما ب نامزدی نکشید چون تا همه چی راست و ریست نشه نامزد نمی‌شیم 

میگفتن مهر ۱۴ جهیزیه کامل با عروس!!!!!