عزیز دلم خواهش میکنم از این ازدواج بگذر که ارزش نداره خودت رو تو دردسر بندازی
اینجوری که من فهمیدم نامزد شما به شدت آدم خسیس و زیر سلطه خانوادش هستن و هیچ گونه اختیاری ندارن
و معلومه آدم های لجبازی هستن
اون اقا اگه شمارو دوست داشتن با هر شرایطتون کنار میومدن
مهریه و... هر چی هم بود باید ب رسم و رسومات و شرع و قانون ثبت میشد که اینقدر بحث و دلخوری اول ازدواج پیش نمیومد
بحث خساست هم که پیش اومد میخوام خاهرانه بهت بگم که پس فردا تو زندگی مشترک .خرج عروسی . بچه دار شدن حتی یه خرجی دادن و....همه اینا فقط اعصابت خورد میشه و آرزو به دل میمونی بخدا اون مرد هم اونقدر ارزش نداره که بخوای عمرتو زندگیتو با یه انتخاب اشتباه تباه کنی .
عزیز دلم منم یه ازدواج ناموفق داشتم نامزدم شغلشون مهندس بودن تحصیلات لیسانس و.... خانه ماشین به ظاهر شرایط عالی
ولی روی همین مهریه خیلی دلخوری پیش اومد که چهار پنج ماه قهر موندیم
ولی هر روز زنگ میزد التماس میکرد که پدرم مهریه بالا قبول نمیکنن مهریه ۱۴ سکه باشه بیاییم عقد کنیم ولی ما قبول نمیکردیم آخرش با گریه زاری مارو راضی کردن بعد عقد دیدم سره یه جوراب گرفتن هم باهام چونه میزنه بد دل و شکاک بچه ننه هم بود
خدا شاهده اون یک سال نیم و من افسردگی شدید و بیماری اعصاب گرفتم ولی بالاخره جدا شدم
ببخشید طولانی شد چون واقعا تایپیک رو دیدم جونم به لرزه افتاد یاد خودم افتادم .. .انشالا که موفق خوشبخت بشی گلم❤️🌱