2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
آره اینا هم سر مهریه خودشونو نشون دارن . میرن دورشونو میزنن  می‌فهمن بهتر از اون نبوده . کار ...

به نظر من کسی که اینجوری میخواد مهریه بگیره به خودش شک داره و اصلا به درد نمیخوره

حالا ممکنه اینجا بیان به آدم بگن چه حرفیه ولی همه مثل هم نیستن

✅ ✅ دنیا اساسش جمله بر آلاکلنگ است ** گاهی به دستت تیشه گاهی هم کلنگ است ** هرگز مکن تخریب وقتی زور داری ** دریا عزیز من فقط جای نهنگ است ** بیرون مرو چیزی نمی یابی عزیزم ** کن در درون خود سفر چون وقت تنگ است ** در باغ جز نظم و نظام خشک چیزی ** حاکم نمیباشد کجا جای ‍ پلنگ است ** جنگل حریم اقتدار است و صلابت ** هر چیز میبینی به جای خود قشنگ است ** لازم شود گاهی علف باشی الف نه ** آنچه از او روغن نمیگیرند سنگ است ** عادل تو فهمیدی که هستی هست بازی ** هر کس در این بازی نشد وارد زرنگ است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی اون روانشناس مذهبی مرد کجاس تا من برم حسابشو برسم حقش بود با پشت دست میکوبوندی تو دهنش تا ...

باور کن مشهور بود 

مو به تنم سیخ شد 

با نامزدم رفته بودیم 

تازه شیرش کرد ، گفتم این کی بود 

گفت خودت گفتیم بریم مشاوره 

گفت اگه شوهرت گفت نیا بیرون نباید بیای بیرون 

خلاصه خیلی بد بود

بله چون وقتی همو نخوان دیگه زندگی بی‌معناست من تو زندگیم با هر سختی جنگیدم چون همسرم و بچه هام را دو ...

اگه شوهرت خدا نکرده خیانت کنه بخواد طلاقت بده با اون ازدواج کنه و چون مهریه نداری میتونه راحت این کارو بکنه اونوقت کدوم میدون میخوای جنگ کنی  

ببین همه چیو درموردش به خانوادت بگو..وقتی اونا طرف تو هستن بی انصافیه اگه تو طرف یکی دیگه باشی..پدر ...

چشم گلم ممنون 

سر این عیدی اوردن و یلدایی 

باباش یه قیافه ایی میگرفت و  به رو میورد

خواهر من دوست من عزیز من دلت رو کنار بذار و بدون کسی که از الان دغدغه مهریه و‌مال داره که می‌ترسه از عاقبت جدایی و اینکه پولی ازش کنده بشه ارزش جنگیدن با خانواده ای که دوست دارن رو نداره این رو شاید الان متوجه نشی ولی به زندگی که برسی این میفهمی که کاش ........مسأله پول نیست زنی که شوهرش رو‌ دوست داره تعداد سکه هاش یادش می‌ره پس اون طرف باید تو رو بخواد که احتمالا پول دوست تر هست که عقب کشیده

باور کن مشهور بود  مو به تنم سیخ شد  با نامزدم رفته بودیم  تازه شیرش کرد ، گفتم ای ...

متاسفانه مشاورتون راست گفته اینجوریه الان اگه باشوهرمون دعوامون بشه وخونه روترک کنیم مردمیره به عنوان عدم تمکین ازخانوم شکایت میکنه یامثلاکارت به دادگاه بیوفته به آقانامه میدن که بدون طلاق زنش ازدواج کنن ولی خانوم بعدطلاق هم سه ماه بایدبشینه بعدازدواج کنه 

ک.ن لقشون بابا به درک که قبول نکردن همون اول شناختیشون بهتر اصلا خودتو دست کم نگیر،من مهریم ۱۳۷۲ تاریخ تولدم هست اولش گفتن ۴۰۰ تا گفتم من دوس دارم تاریخ تولدم باشه تصمیم با خودتونه به غیر اینم قبول نمیکنم که قبول کردن من با شوهرم دوست بودم چند سال و انقدر خاستگار داشتم و خودش میدونس که رقیب داره و نمیخواست منو از دست بده قبول کرد به خونم انداختن پشت قبالم،،مگه حالا خدایی نکرده کارم به طلاق بکشه میخوام ۱۳۷۲ تا رو بگیرم نه اصن دنبال این چیزا نیستم وقتی زندگیم بخواد از هم بپاشه من دلم میخواست به خواستم احترام بزارن،،هر چی بیشتر طاقچه بالا بزارین بیشتر میخوانتون از من به شما نصیحت 

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏

بگو شما میگی اگر ولت کرد رفت چی! بعد ما باید به تو اعتماد کنیم اما شما به ما اعتماد نکنید؟

استارتر عزیز از من میشنوی قیدشو بزن تمام این خاطرات تو ذهن ادم میمونه بعدم مادر شوهر رو میشه سرشو با پنبه برید اما پدرشوهری ک از حالا با عروسش این باشه واقعا زندگی بدی میشه.... به نظرم بگو پدرم مخالفه منم مثل خودت رو حرف بابام حرف نمیزنم...