2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مشاورتون راست گفته اینجوریه الان اگه باشوهرمون دعوامون بشه وخونه روترک کنیم مردمیره به عنوا ...

نه اینکه خونه رو ترک کنی 

گفت مثلا بری خرید و بیای 

بیرون رفتن معمولی میگفت 

جهزیه از نظر قانونی با همسر آیندته تو قانون هیچ پدری وظیفه دادن جهیزیه نداره مهریه و جهزیه ارتباطی ...

خب یا کامل بیایین و اسلامی بگین یا عرفی.. در عرف بله جهیزیه باید بده عروس.حرفی که شما دلیلی اوردین برمبنای قانون واسلام هست.درقانون شیربهاوهزینه های جانبی که برگردن مرده هم ننوشته.مثل خونه بنام کردن و....درقانون نوشته نفقه مهریه پوشاک مسکن و... در حدشان خانم.

من ۲۳  اون ۲۷

اگه بابت مهریه کوتاه نمیاد و به ازدواج اصرار نداره بذار بره. رو تجربه ی بیست سالم میگم. بعداً به راحتی ولت می کنه. ضمن این که خانوادش واقعا برات ارزشی قایل نیستند.من نمی گم سکه ولی حداقل نصف خونه یا چیزی

ببین عزیزم ما که داخلشون نیستیم پس نظرات ما حدودیه اگه احساس میکنی خسیسن اگه احساس میکنی دودوزه بازن الان منصرف بشی بهتره، من مهریه ۲۱۴ تاس شش هفت سال پیش تو خواستگاری از شوهرم پرسیدم آخرین خواهرت نهریه اش چنده و یه جورایی پیچوند اونزمان قبل این حرفا با بابام صحبت کردم که زیاد سر مهریه چونه نزنن فوقش ۱۱۴

البته طلا ارزونتر بود

آخرسر ۲۱۴ تا شد بعد عقد فهمیدم یه خواهرش هزار تا سکه مهرشه   یکی ۴۰۰ تا

شوهرم و خانواده اش خوبن ولی این رفتار شوهرم بدجور تو دلم سنگینی کرد چند بار حالشو گرفتمالبته یه سال بعدش که فهمیدم خالی بسته بوده

با اینکه سر مراسم یلدایی ووو اصلا مشکلی نبود و خانواده محترمی ان 

اما در مورد نامزدت مشکل دار میزنه به حرف خانواده ات گوش کن

کاش عزیزان اهل سنت بیان بگن چقدر مهریه میزنن و رسم و رسوماتشون به چه شکله  ب نظرم اونا خیلی هم ...

عزیزم بستگی بە عرف شهرو منطقە داره..من ازشهرهای کردستانم،خواهرم ۲ماه قبل عقدکرد۱۱۰میلیون پول و ۱۹مثقال نوشتن...اکثرا ۱۹مثقال و نمیگیریم و نمیخریم اما هرمقدار پول نوشتە بشه قبل عروسی باهمون طلا میخریم و داده میشه به عروس

حالا اونایی ک مرفه ترباشن مثقال طلای دیگروهم میخرن

لازم ب ذکره عقدای طولانی هم نداریم اگر بگید ارزشش بیش ازحدمیاد پایین

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
ک.ن لقشون بابا به درک که قبول نکردن همون اول شناختیشون بهتر اصلا خودتو دست کم نگیر،من مهریم ۱۳۷۲ تار ...

بله واقعا هر چی خودتو بالا ببری 

پیشتر دنبال آدم میدون 

. بله عزیزم ممنونم 

دایی من رفت

داییت جوگیرفتتش ،خدا رحم کنه طرف خوب دربیاد

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بگو شما میگی اگر ولت کرد رفت چی! بعد ما باید به تو اعتماد کنیم اما شما به ما اعتماد نکنید؟ استارتر ...

عزیزم بهش گفتم 

منم نمیتونم حرفی بزنم 

گفت باشه و لج کرد .

واقعا من ندیده بودم پدر شوهر اینجوری 

همیشه مادرشوهرا بد بودن

عزیزم شما نه با این پسر نه هیچ پسر دیگه ای فعلا ازدواج نکن چون به نظر میرسه اونقدر پختگی نداری که مسائل رو منطقی تحلیل کنی! ۱۰ تا سکه یه روزگاری خیلی کم بود ولی الان معادل ۳۰۰ میلیون تومنه! یه مرد چقدر باید کار کنه که بتونه پرداختش کنه؟!! اگه این پسر میفهمه که تقبل مهریه بیش از توان پرداختش عقلانی نیست پس مشخصه که خیلی هم عاقله! اگه با خونواده ش هم فکره بخاطر اینه که حرفشون منطقیه نه اینکه جبهه گیری علیه شما کرده باشه بعدشم دوست داشتنی که با منطق همراه نباشه عمرش خیلی کوتاهه پس بهتره توی معیارها و شرایط ازدواجت تجدید نظر کنی و خودتون رو جای اون آقا پسر بذارید اونوقت میفهمید نه خسیسن نه آدمای بدی هستن فقط تحلیلهاتون از زندگی و ازدواج متفاوته

من باورم نمیشد اینقدر زن ستیز باشه 

ماهم تو جلسه مهریه بحث کوتاهی داشتیم ک داشت ب کدورت ختم میشد 

خونواده همسرم میگفتن ۱۴ تا (منم ته دلم ۱۴ بود ولی میدونستم پر رو میشن گفتم ۱۱۰ تا)

شوهرم بیچاره منو خیلی میخواست و من مطمئن بودم موافقت نمیکنه با ۱۱۰ تا اخرش رفتن تو اتاق ما با پدرش جلسه گذاشتن اومد گفت میشه ۱۴ عندالمطالبه بقیه عندالاستطاعه؟ ماهم گفتیم باشه😁 اونم گیرش سر این بود که نتونه بده

الانم ۸ سالع داريم زندگیم میکنیم ۸ تا سکه بهم داده... ۶ تا از عندالمطالبه مونده .... 

اگر پسر بخواد واقعا تلاشش رو میکنه... 

من نظرم اینه ک این پسر رو بیخیال شو...