2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
مردی که از الان به این فکره  حتما به خودش شک داره . وگرنه اگه درست زندگی کنه . زن ازش نمیگیره ...

چ ربطی داره بانو.. یدرصد اگر زن بد از اب دربیاد. اونوق که مث داستان زندگی دوستم جوونیش به فنا رفته ک. خرج دانشگاش به کنار.۱۲۴ سکه هم مهر بسته که طلب کرده ازش.جالبیش اینه که وقتی برسن نقطه آخر همین شما زنا میگین کور میشد مهر بالا نمیبست.الان احساسی عمل کنه آخر کار بگید چرا عقلانی ن!؟

تازه خانوادشو دیدم  اصلا هیچ طوریش نبود  و من داغون شدم این مدت . آره الان دورش شلوغه ن ...

عزیزم کسیکه اینجور تحت تسلط دیگرانه بیخیالش شو بخاطر دبتنگی و وابستگی به هیچ عنوان کوتاه نیا سعی کن فراموش کنی به کفشت عزیزم که رفت چرا باید داغون بشی و البته یادت باشه مهریه کمم خواستی حتما حق طلاق بگیر فاکتور تمام خریدایی که می کنین به اسم خودتون بگیر و خودتون نگه دارین و تو جهزیه چیزی بخر که بعدا برات پشتوانه مالی باشه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر ردش کن بره اینا ب درد خانواده شوهر نمیخوره

مخصوصا ک میگی خسیس هم هستن

منم خانواده شوهرم خسیسن..بخدا باباش هر اسباب بازی بخرم برا بچم میگه دستت رفت اینو بخری

از خریدای خونه ک خبر نداره بفهمه مثلا ی تومن خرید کردیم هی میگه دستت رفت خرید کنی😒😒😒😒😒

شوهرمم از اون بدتره..هی میگه خریدات کی تمام میشن😕

اصفهان رسمه و قبول میکنند بعدم تنها چیزیه که نقده پدرشوهر نداشت از خونه ای که در اینده پسرمیخره داخل ...

بله حالا این باباش داره و گفته مال پسره و نمیده 

حتی گفتیم بعدا که خونه دار شد جابه جا میکنیم قبول نکرد

میدونی چرا اینطوری فکر نمیکنیم  چون مهریه پشتوانه ی زن و اگر مهریه کم باشه مرد به راحتی ولش می ...

دقیقاا میان میگن نه مهریه مهم نیس مردا گناه دارن اولا کسی نداره زن نگیره بعدم هیچ کس دلش نمیخاد زندگیش بهم بخوره مهریه ام در برابر زجری که زنای ایرانی تو زندگی میکشن از شوهر هیچه همین زنا فردا پس فردا میان تاپیک خیانت شوهر میزنن شوهره ام دو روزه طلاقشون میده بدون هیچ پشتوانه ای ما زنا یه مهریه میگیریم کلا اونم شده خار تو چشم مردا خودشون حق طلاق حق اولاد حق تحصیل کار خروج از کشور همه چی دارن

چ ربطی داره بانو.. یدرصد اگر زن بد از اب دربیاد. اونوق که مث داستان زندگی دوستم جوونیش به فنا رفته ک ...

حرف شما درست ولی اینم در نظر بگیرید که خیلیا از خانوما جوونی و مال اموالشونو می زارن تو زندگی مشترک و یه روزی چشمشونو باز می کنن و می بینن هیچی نیست و هیچ پشتوانه مالی ام ندارن این جور وقتا مهریه یه نقطه امیده

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

فقط وقتي خودت ي پسر داشته باشي ك خيلي دوسش داري ميتوني اينو درك كني

ولي دخترا از ديد خودشون نگاه ميكنن

تو جامعه اي بعضي دخترا فرداي عقد ميرن پي زندگي و مهريه ميذاشتن اجرا و پسرا رو مينداختن زندان خانواده ها حق دارن ك بترسن حالا شايد يكم وضعيت بازپرداخت مهريه تغير كرده ولي مثلا دهه ٨٠ زندان پر از زنداني مهريه بود مثلا واسه دختراي ك تجارت ميكردن با مهريه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

وایی اسی با ده تا موافقت نکنی .

دوستم الان بعداز ۴سال زندگیش سر همین مهریه بهم خورده با یه بچه .

میگه همیشه مادرشوهرم بهم میگه تو کم ارزش و ببخشید این حرف زشت رو میگم 🤐 ترشیده و توخونه مونده بودی وگرنه بابات مهریه تو ۱۴سکه نمیذاشت 😐😐😐 

سلام آبجی .امیدوارم خوب باشی کار خوبی کردین از حرفتون پایین نیومدین. از اون اول اینجوری میکنن بعدا ...

دقیقا اینا هم همینطورن 

هزار سرکوفت فردا میزدن 

الان که نامزد بودیم 

زبونشون دراز بود 

و باباشم بس زورگوعه ، 

اینطوریه که اگه کوتاه بیاد بنظرش شخصیتش خورد شده 

همش لج و لجبازی میکنه

قربونت برم گلم ممنون از راهنماییتون کاملا درسته . من پیش مشاورم رفتم تو این ده ماه تا فهمیدم استقلا ...

ببین اسی اون روانشناس مذهبی مرد کجاس تا من برم حسابشو برسم

حقش بود با پشت دست میکوبوندی تو دهنش تا خون بالا بیاره 

بیچاره زنش چی میکشه