2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چکار می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست
بالاخره خونه ی اونم هست اسی چجوردلت میاداینجوربگی برادرته بجزتوکیوداره

منم مستقیم نمی‌تونم کمکش کنم یا باید خودش به خودش کمک کنه یا پلیس بهش کمک کنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته پای جان یک عزیز در وسطه ولی بقیه اعضای خانواده هم عزیز هستند ایشون میگه باعث رنجش خانواده میشه ...

درضمن پاره ی تن همیشه برای فرزند به کار برده نمیشه .پاره ی تن به معنی بخشی از وجود آدم.برای کسی که برات عزیز هست هم بکاربرده میشه

درسته پای جان یک عزیز در وسطه ولی بقیه اعضای خانواده هم عزیز هستند ایشون میگه باعث رنجش خانواده میشه ...

چون یه آدمه مستقلیه دلیل نمیشه تنهاش گذاشت و کمکش نکرد به هرحال شماهم دقیق از ماجرا خبر ندارین از اینکه اگه بیاد تو خانواده همه ی اعضای خانواده آسیب میبینن.این راهکاری که شما میدین بی رحمیه.هرکسی یه نظری داره.من بودم کاری که گفتمو میکردم

اوهوم دلم واسه مادرم میسوزه خیلی غمگینه ،قرص های آرام بخش میخوره ولی فایده نداره همش منتظر یه زنگی ا ...

ای داد بیداد. انشالله همین روزا خبری بشه ازش بیاد خونه سر بزنه. از نگرانی دربیاد مادرت. 

درضمن پاره ی تن همیشه برای فرزند به کار برده نمیشه .پاره ی تن به معنی بخشی از وجود آدم.برای کسی که ب ...

در کل بعد از 18 سالگی داستان شما با برادرت به این صورت نیست دیگه خانواده ی شما میشه فرزندت شوهرت و ... اونم ازدواج میکنه میره سراغ زن و بچه و ...

درسته ایشون به کمک احتیاج داره باید کمک کرد ولی توام از اون ور بوم افتادی فقط مراقب باش که ارثیتو داداشت بالا نکشه بعدا بچه ها با نفرین بگن یه دایی داشتیم همه چیو هاپولی کرد 😂 

ما ایرانیا متاسفانه هیچوقت روابط رو درست نفهمیدیم

=

چ سوال مسخره ای خب معلوم باید کمک کرد حالا هرچی که باشه

اوهوم از یه طرف دلم براش میسوزه از طرف دیگه هم وقتی خونه نیست خونه تو سکوت و آرامشه.بعدش من نمی‌تونم مستقیم کمک کنم بهش یا خودش باید به خودش کمک کنه یا پلیس ،که هیچ کدومشون هیچ کاری نمی‌کنند

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
اوهوم از یه طرف دلم براش میسوزه از طرف دیگه هم وقتی خونه نیست خونه تو سکوت و آرامشه.بعدش من نمی‌تونم ...

ای وای الان فهمیدم چیشده یکم پیچیده اس ایشالا هرچی خیر اتفاق بیفته میفهمم کسی که تو دردسر میفته همه خانواده آشفته میشن براش آیت الکرسی نذر کن من هروقت که کاری ازم برنیاد توسل میکنم به همون این الکرسی خیلی جواب میده ایشالا خداکمکش کنه 

در کل بعد از 18 سالگی داستان شما با برادرت به این صورت نیست دیگه خانواده ی شما میشه فرزندت شوهرت و . ...

شما معلومه زخم خورده ای تجربشو داری.نمیخواد شما کاسه ی داغتر از آش بشی خانوم مثلا محترم.دوستمون نظر خواست منم مثل هر کاربر دیگه ای نظر دادم حتی تو نظرات شما دخالتم نکردم.نظر شما برام مهم نیست.لطفا ایرانیارو جمع نبند چون خودت تجربه ای از داشتن روابط درست تو خانواده نداشتی و بدبین شدی نسبت به همه چیز دلیل نمیشه همه اینجوری باشن.همه ی اینا برمیگرده به تجربه ی آدم .دلم برات سوخت عزیزم😕

شما معلومه زخم خورده ای تجربشو داری.نمیخواد شما کاسه ی داغتر از آش بشی خانوم مثلا محترم.دوستمون نظر ...

شما هم نمونه ی یه آدم عقده ای هستی وگرنه هرچیزی حد و حدود داره انقدر احمقی که نمیدونی یه آدم 28 ساله دیگه یه ادم مستقله نه عزیز دوردونه ی تو ... حالا عقده هاتونو اینجا مینویسید کمبودهاتونو مینویسید بعد به بقیه میگید زخم خورده ؟ همینجا تو نی نی سایت بگردی میبینی هر هفته یه تاپیک لعنت به دایی هست چون خواهرش احمق بوده برده ارثیشو داده به برادر ... برادر و خواهر تا زمانی که زیر 18 سال هستن به گردن هم حق دارن بعدش هرکی مستقل زندگی خودش رو داره 

البته امثال شما ها خب عرضه ی نگهداری یه خانواده ی مستقل رو نداری نهایتش همتون خودتونو میتپونید توهم و همون خونه ی پدری عشق و صفا بخور بخاب ... 

=