2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
این نظر شخصی منه جهیزیه رو در حدتوان وواسه راحتی فرزندمون میدیم همونطور که اگه نخواس زندگی کنه اولین ...

عزیزم همین مادرشوهرای عقده ای که برای مهریه خودشونا می‌کشند پس فردا یه چیز از جهاز کم بود تا اخر تو سر عروس بدبخت میزنن چشمشون کور خودشون جهیزیه بخرن مهریه هم ندند همون پول جهیزیه را پدر دختر میکنه سرمایه برای دخترش، اون جهیزیه داغون و مستعمل که دختر با خودش ببره دیگه چه فایده؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم‌ گول سادگی خودم و خانواده‌ام رو خوردم دقیقا مثل شما شد شوهرم طلبکار بود از روز اول که مهریه نه و مگه من میخوام طلاق بدم و….بعد از گذشت پنج سال با داشتم یک بچه منو طلاق داد و رفت💔😔

سلام آبجی .امیدوارم خوب باشی

کار خوبی کردین از حرفتون پایین نیومدین. از اون اول اینجوری میکنن بعدا قراره چی سرت بیاد.تازه زیادم کوتاه بیای میشی عین من که پدرشوهرم گفت تورو که مفت اوردیم خوشحالم. نمیگن راه اومده با پسرمون. پسرمون رو دوست داشته.میگن مفتی‌ بی ارزشی دور از جونت

منم دوستم همچین شرایطی داره 

دختز و پسر عمو دوست دارنا

خانواده ها لج کردن 

خانواده پسره میگن مهریه نمیدیم 

عروسی نمی‌گیریم و ..... 

مادر دختره هم گفته مگه من دخترمو تو بیابون پیدا کردم بدم دست شما⁦🤷🏻‍♀️⁩

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون ...

کم چرت بگو.وقتی تمام قوانین ازدواج ضد زنه مهریه تعیین میکنیم که اگه به فرض مشکلی پیش اومد بتونیم از حقمون دفاع کنیم.مگه مهریه تعیین میکنیم که از مرد بگیریم.مهریه کم باشه مرد با کوچکترین بحث و دعوا میگه طلاق.هرچند که الان کاری کردن که مهریه هم ضمانت اجرایی نداره

هیچ دختری که به قصد گرفتن مهریه ازدواج نمیکنه اما پسری که میگه فقط ده تا سکه ینی من میخوام بعدا بدون ...

از جمله اول مطمئنین؟ شانس دوستم مورد مناسبی در مسیرش قرار نگرفت و بعد سه سال نامزدی تو بحث مهریه به مشکل خوردن و منو نصیحت میکنه ازدواج کردی احساساتی تصمیم نگیر سر دوست داشتن این چیزا.

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

حیف می خوام فحش مثبت هیجده ندم دهنتو ببند تو بر خر ماده بگیر مفته مهریه هم نمی خواد لیاقتت همینه چشمت کور نداری بیجا می کنی دختر مردم عقد کنی دسته بیل تو حلق و ماتهت امثال تو

خیلی ازت خوشم اومد، خداروشکر دختر خیلی عاقلی هستی  آفرین که خودت خوب رو از بد تشخیص میدی🌹🌹

قربونت برم عزیزم نظر لطفته .

تازه به جای اینکه بحث هارو بخوابونه. 

حرف می‌برد و میورد . تازه شناختمش 

فکر میکردم عاقله 

خیلی حرف به من زد 

جوابشو شنید . مودب جوابشو دادم 

ولی اصلا یه کلمه از حرفاشو پیش خانوادم نزدم 

که جنگ نشه 

ولی اون یه حرف که من بهش زده بودم 

از زبون فامیلشون شنیدم

فهمیدم دهنش قفل نداره

هست ..وگرنه محضر اینقدر طلاق نبود .ازدواجشان عشقی هم هست ...

والا بعضی از این مذهبی ها دیگه گندشو در آوردن 

ادعا میکنن همه چیز دانن ولی برا خواستگاری که میشه انتظار دارن یه دختر رو مفت و مجانی بدست بیارن 

حالا یه مورد دیگه رو من سراغ دارم که پسره رفته بود خواستگاری بعد رفت سوال میکرد از یه روانشناس مذهبی که گفت میخوام دختر رو یه صیغه ی محرمیت بخونیم که  باهاش باشم ببینم چجوری اگه خوشم اومد بعد میگیرمش ، سوال میکرد که این کار خوبه درسته یا نه 

یعنی من دیگه شاخ در آوردم از این حرفش

هیچ دختری که به قصد گرفتن مهریه ازدواج نمیکنه اما پسری که میگه فقط ده تا سکه ینی من میخوام بعدا بدون ...

میشه حتی برعکس تعبیرش کرد. دختری که مهریه بالا درنظر میگیره سنت پیغمبرو رعایت نمیکنه و دنبال پوله. و پسری هم که عدد پایینو میخواد ببنده مردتره و نسبت به توانش مهریه رو میبنده. چرا اینجور برداشت نمیکنین؟