2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اومدیم هیچ وقت خونه دار نشه،آینده هیچیش معلوم نیست،اونوقت یه پدر باید سهم الارث بچه هاش رو بده به عر ...

عزیزم تو اصفهان رسمه از خانه داماد واگر داماد خانه نداره از خونه پدرشوهر چند دانگ میزنن برای مهریه، مادر و خاله هام و عمه و خواهرام و خودم و ... همه حتما خونه داخل مهریمون هست 

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

۳۰۵ میلیون پول یع ماشینم نیس!!! فازت چیه

دو روز دیگه مرد خیانت کرد زن دوم گرفت باید زن دستش به یه جایی بند باشه

اصلا خیانتم نه مرد کاملا پاک باشه اومدیم دوسال دیگه فوت کرد نباید زن یه پشتوانه ای داشته باشه واسه زندگیش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که از مسائل حقوقی سر در میارن یا وکیل هستن یا مشکل فروش مال غیر مواجه شدن بیاین تاپیک آخرم لطفا به کمکتون نیاز دارم

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
اون خانمایی که میگن اقا مهریه زیاد نمیکنه چون دوست نداره خودش حاضرن صرف اینکه مردی رو دوست دارن مهری ...

خوب اقا و خانوادش هم جهیزیه پونصد میلیونی نخواند اصلا جهیزیه نخواند!! خانواده پسرا الان مفت میان عروس بکیرن کلیم توقع جهاز دارن !!! اصلا خود پسر جهیزیه را بیاره مهریه هم نده 

عزیزم همین استقلال نداشتن کافیه که یه زندگی عین اب خوردن تباه بشه.وقتی طرف مستقل نباشه یعنی حریم شخص ...

قربونت برم گلم ممنون از راهنماییتون کاملا درسته .

من پیش مشاورم رفتم تو این ده ماه تا فهمیدم استقلال نداره

گفتم برم ببینم چطوریه 

مشاوره هم یه آقایی بود که فکر می‌کردیم فرد خوبیه 

ولی پیدا بود طرف مرداس و خشک مذهبه

ولی گفت حق دارن خانواده ش پیگیر باشن ، باید هر چی شوهرت گفت گوش بدی 

ممکنه فردا شوهرت بگه روبند بزن برو بیرون 

تو هم باید گوش بدی چون مردته 

از اتاق که اومدم بیرون دیگه نرفتم 

گفتم مثلا مشاوره 

رفتم پیش یه مشاور خانم 

گفت فردا سر کوچیک ترین چیزتون دخالت میکنه پدرش و مسئله بزرگیه 

گفت بیارش 

ولی نیومد مشاوره .

نه اینطور نیست  ما اول گفتیم  خودشون حرفی نزدن  بعدشم گفتیم تو کاغذ بنویسن تا خونه ...

همچین خریتی نکن

چنین چیزی قانونی نیس چون خونه ای وجود نداره

اونای هم که میگن خونه مهریمون هس یا گول خوردن یا داماد از اول خونه داشته و یا اینکه خونه رو تبدیل به پول کردن و پول خونه رو تو مهریه قید کردن که چنین کاریم مسخرس

مثلا خواهرم ۱۰سال پیش ازدواج کرد زدن ۳دنگ خونه معادل ۱۰۰میلیون

اونموقع خونه ۲۰۰ تومنی بود ولی الان یه میلیاردی هم نیس

عزیزم تو اصفهان رسمه از خانه داماد واگر داماد خانه نداره از خونه پدرشوهر چند دانگ میزنن برای مهریه، ...

شاید بعضیا قبول بکنن اما اگر قبول نکردن هم ظلم نکردن چون وظیفه پدرشوهر نیست که مهریه عروس رو بده

اگر دوماد داره که بسم الله 

خود من نه چنین انتظاری از پدرشوهرم دارم و نه دوست دارم عروس آینده چنین تقاضایی از پدرم بکنه،چون خونه پدری ارث فرزندانه نه مهریه عروس

راحت نمیتونه درسته ولی بخدا مرد میتونه کاری باهات کنه که فقط جونتو برداری و فرار کنی بری 

ما از اینا زیاد نداریم ....کل طلاقامون واسه زن و مرد خودکامه بوده ..یعنی حرف حرف خودشانه نگذشتند...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

غلط کردین زن بگیربن برین مرغ بگیرین لیاقت ندارین خروسا

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

شما چون آقایی این حرف رو میزنی

یعنی چی میخوای یه دختر رو مفت و مجانی بهت بدن عشق و حال خودت رو که کردی بعد بیای بگی نمیخوام یالا برو خونه بابات،،، مگه میشه اگه دختر و یا خواهر خودت هم باشه دوست داری اینطوری با زندگیش بازی بشه... 

والا به خانواده مذهبی رو سراغ داشتم رو 14 تا سکه  پدر عروس هم بهشون گفت من دختر 14 تا سکه ای ن ...

هست ..وگرنه محضر اینقدر طلاق نبود .ازدواجشان عشقی هم هست ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

خوب اقا و خانوادش هم جهیزیه پونصد میلیونی نخواند اصلا جهیزیه نخواند!! خانواده پسرا الان مفت میان عرو ...

این نظر شخصی منه جهیزیه رو در حدتوان وواسه راحتی فرزندمون میدیم همونطور که اگه نخواس زندگی کنه اولین چیزی رو میاریم جهیزیه هست ..جهیزیه شده تجملات وچشم وهمچشمی که پدرو مادر حتی یه وسیله رو توخونه خودشون ندارن تو هرشرایطی میخوان واسع فرزندشون فراهم کنن درحالیکه اگه وقتی برن سر زندگیشون خودشون کارکنن وبخرن هم قدرشو میدونن هم لذت زندگیشون بیشتر من خودم پسر دارم هیچ وقت از عروسمم توقع جهیزیه سنگین ندارم 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
شاید بعضیا قبول بکنن اما اگر قبول نکردن هم ظلم نکردن چون وظیفه پدرشوهر نیست که مهریه عروس رو بده اگ ...

اصفهان رسمه و قبول میکنند بعدم تنها چیزیه که نقده پدرشوهر نداشت از خونه ای که در اینده پسرمیخره داخل قباله مینویسن که برای زن هست بقیه مهریه که باد هواست خدا دونه سالی یه مهریه پرت کنند جلو ادم یا نه !!