donyan22 مدیر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 عنوان نامزدیم بهم خورده😐 | مشاهده متن کامل بحث + 147271 بازدید | 2023 پست بچه ها نامزدیم سر مهریه بهم خورده با نامزدم قهریم و دعوامون شدهچرا با اینکه دوستم داره دیگه بهم زنگ و پیام نمیده و آنلاین نمیشه؟؟ 1402/02/31 | 00:34 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6166 نه اینطور نیست ما اول گفتیم خودشون حرفی نزدن بعدشم گفتیم تو کاغذ بنویسن تا خونه ... اومدیم هیچ وقت خونه دار نشه،آینده هیچیش معلوم نیست،اونوقت یه پدر باید سهم الارث بچه هاش رو بده به عروس؟کار اونا که درست نبوده،شعورشون هم که کم بوده اما درخواست شما برای مهریه از اموال پدرش کاملا غیر منطقی و حرف زوره
donyan22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 اخه این بنده ی خدا الان هرجا که بره خواستگاری ، اونم برای دختر خونه کم تر از صدتا مهریه قبول نمیکنن& ... اتفاقا بهش گفتم ولی فکر کنم این خانواده خیلی مذهبیا قبول کنن ده تارو
donyan22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 اگه بهم خورده، روتون تو روی هم وا شده و بین خونواده ها دلخوری پیش اومده، دیگه تمومش کن میدونم دوره ... بله درسته
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29259 قربونت برم گلی نه والاهنوزمجردم ان شالله که هر جا هستی خوش و خرم باشی عزیزم تنت سلامت باشه 😘
بهاران۵۶۹ عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2854 اسی باهاش وارد رابطه ام شدی؟ دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
donyan22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 بخدا پیششون باشی هروز باید حرف بشنوی من بااینکه دورم ازشون سرم توزندگی خودمه حسادت میکنن بعد ج ... آره تازه میگفتن باید بیای طبقه بالا ما
madar879333 عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 2203 نه اونا . اصلا با مهریه موافق نبودن مگه میشه بدون مهریه اونا اگه دختر خودشون هم باشه با همچین مهریه ای قبول میکنندمهریه پشتوانه ی دختر باید باشه اونم بالا نه کماونایی که مهریه ی کم میخوان همیشه فکر میکنم ته ته دلشون به جدایی فکر میکنن
آشو عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 3718 بابامم میگه میگه با این خانواده ایی که من دیدم اگه تو این مسئله کوتاه بیایم تا ... با بابات کاملا موافقم نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
رحمن عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 3036 پسر بدی نیست ولی استقلال نداره از خودش که این خصوصیتش همه خوبیاشو پوشونده عزیزم همین استقلال نداشتن کافیه که یه زندگی عین اب خوردن تباه بشه.وقتی طرف مستقل نباشه یعنی حریم شخصی زندگیت روهمه میدونن میفهمن ومیخوان ورود کنن بهش..قانون زندگی رواونطورکه خودت دوست داری رعایت نمیشه وزیرپامیزارن..هرجابخوای بری وبخوای کارکنی همه بایدبفهمن ونظربدن ومشاوره بدن..اونور نری گرگ میخورت اینور بیای دزدمیبرت...حتی نمیتونی باشوهرت دوکلام راحت حرف بزنی مهمونی بدلخواه بخوای بگیری یانگیری دعوت کنی یادعوت نکنی...بخری یابپوشی ودرکل تمام زندگیت تحت الشعاع قرارمیگیره بعدممکنه بگی الان اینجوره بعدازدواج درست میشه ولی کسی که تواین سن هنوززززمستقل نشده بعدازدواجم تکون نمیخوره ویااگه بخوادکمی استقلال پیداکنه کلییی حرمتهاتون ازبین میره وجنگ دعواهاروبایدتحمل کنی ودلسردی روابط ودلزدگی ازهم پیش میاد..مهروعاطفه قلبی ازبین میره واخرسرم میگی کاش انتخابش نمیکردم..وهزاران مشکل دیگه...به هرجهت انتخاب باشماست اگه رفت غصشونخور اگه برگشت هم حتماحتماازمشاوره قبل ازدواج کمک بگیرونزارازارزشهات کم کنن وبیش ازحدهم خودتوخرج دیگران نکن درحدانتظاراتت باش...برای شماارزوی خوشبختی دارم مراقب اینده وانتخابت باش.ببخشیدطولانی شد.
madar879333 عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 2203 اتفاقا بهش گفتم ولی فکر کنم این خانواده خیلی مذهبیا قبول کنن ده تارو والا به خانواده مذهبی رو سراغ داشتم رو 14 تا سکه پدر عروس هم بهشون گفت من دختر 14 تا سکه ای ندارم اونا هم بلند شدن رفتن مادر داماد هم دختر رو خیلی دوست داشتولی پسره به خاطر مهریه رفت به نظر من دوست داشتن اگه واقعی باشه به مهریه و این چیزا نیست
donyan22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 یه چیزبهت میگم تجربه شه..من سکمو ۱۱۴ زدم سال ۹۰که گرمی ۴۳بود..خب قبل عقد و بعد عقد با نامزدمو خونواد ... دقیقا اینم همینطوره پرش میکنن .قهر که میکنه با اینکه تقصیر خودشه منتظره من زنگ بزنم الان حدود ۲۰ روزه قهریم خیلی طول کشید فکر کنم کلا تموم کرده .منم دیگه کاری به کارش ندارم
maya1400 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1467 نمیخام نمک روزخمت بپاشم، انشالله خوشبخت ترین بشی اما مقصر صددرصد دل شکستت خودتی که تا عقد نکردی اجا ... 👌
گلاسه عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 860 دقیقا پسری که میدونه دست دختر نیس تعیین مهریه و لج میکنه میره به جایی که درستش کنه قش ... خیلی ازت خوشم اومد، خداروشکر دختر خیلی عاقلی هستی آفرین که خودت خوب رو از بد تشخیص میدی🌹🌹
donyan22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 بگو باشه مهریه نمیخام بجاش نصف اموال مال من خدایی نکرده وقت طلاق اینجور بیشتر به بفعته اما خب احتما ... آره حتی ۲۰ روزه قهره چون با باباشه
donyan22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 685 توهم اسی قید این آقاروبزن لطفا کسیکه هنو هیچی نشده پاپس کشیده ارزش نداره بهش فک کنی هم آره از الان که لج و لجبازی و قهر میکنه خدا به داد بعدش