2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون ...

شما چون فکر میکنی پیرت بسیار مرد خونواده دوست و پاکی میشه ..بعد اون وقت پسر شما خدای نکرده ناتو از أب دراومد و خیانت کارو خسیس آخرشم افتاد دنبال یکی خواست زنشو طلاق بده ..زن بیچاره با مهریه سبک چیکار کنه..مهریه پشتوانه زنه..همین مثال رو برا دخترتم فرض کن که شوهرش اونجوری باشه..حالا نه اونقد زیاد که کمرشکن باشه و اون قدرم کم که احازه هر بی حرمتی رو به مرد بده

باید از اول میگفتن  پدرش آوند گفت نصف خونه متل پسرمه  حالا بعد چن ماه میگه فقط ده تا&nbs ...

نصف خانه در سند به نام پسرش هست ...اگر نباشه که هیچ چی ...الان هم پسرا خیلی کم کوتاه میان ....همه چی گرونه ...حتی خانه را به نام مادرشان کردند ...که نخواهند مهریه بدهند متاسفانه سر گرونیه ...به خواستگارم گفتم مهریه چهارده سکه ولی جهازیه کم میارم .درعوض یواشکی پول خودمدارم ...میریزم حساب بورسی سرمایه گذاری بلدم واسه روز مبادا....وگرنه مهریه پیشیزی هم نیست

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چون فکر میکنی پیرت بسیار مرد خونواده دوست و پاکی میشه ..بعد اون وقت پسر شما خدای نکرده ناتو از أ ...

والا بخدا 

من جاش بودم میگفتم ۱۰ تا ک زیاده گناه داری شما بیا ب نیت طفلان مسلم دو تا سکه بده😂😂😂😂

شما چون فکر میکنی پیرت بسیار مرد خونواده دوست و پاکی میشه ..بعد اون وقت پسر شما خدای نکرده ناتو از أ ...

راحت نمیتووند طلاق بدهند.....الان قوانین سخت شده ....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من تقریبا شرایط تو رو گزروندم درکت می کنم خیلی سخته  سر ادم میخاد منفجر شه. دلت میخاد بخابی بی ...

دقیقا حال منو گفتین 

چشم عزیزم .

کاش زودتر این دوران بگذرونم

دقیقا همینه  هر چی محل بزاری  بی چشم رویی در میارن

بخدا پیششون باشی هروز باید حرف بشنوی من بااینکه دورم ازشون سرم توزندگی خودمه حسادت میکنن  بعد جالب اینه هرچی میگن دوسدارن تو هیچی نگی مجسمه فقط میتونه هیچی نگه 

🥺🥺🥺چقدددددد دریای مهربونی هستی شما الهی کل زندگیتو سلامتیوعزت بگیره چقد خوبه خدا به خاطرشما وامثا ...

قربونت برم قشنگم ❤

نظر لطفته 

از خوبی خودته .

چون خودت خوبی 

خوبی هارو میبینی گلم 

. شاید این اتفاق ها امتحان خدا باشه 

برا ما .

کاش پیروز از این امتحان بیایم بیرون .

خیلی خوشحال شدم باهاتون حرف زدم 😘😘😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11128059/کمک-کمک-توروخدا-قسم-مشکلمو-بخونید-راهنمایی-کنید-دعاتون-میکنم-گیر-کردم-شاید-حالیم?postId=291695237

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه