2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعنی دوستت ندارع ک ب خاطر مهریه عقب کشیده 

شاید دختر واقعنی دوستش نداره که سر مهریه دعوا کرده

پس ببین این اصلا دلیل نمیشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اره ولی پرویی اونا تعیین کنن من خودم۱۳۷۸تا و سه دونگ خونست ولی خانوادم تعیین کرده اونا نگفتن چونه وا ...

منم خانوادم تعیین کردن اونا اصلا چیزی نگفتن ،کلا پدرم رسم به مهریه سنگین نداره چه دختر چه پسرش 

منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

دختر ها هم با ده تا ۱۰۰تا زن هیچکس نمیشن.اونان حق داره همه ی قوانین بر ضدشون هست و همین مهریه مونده اینم نداشته باشن شوهراشون روزی با ده نفرن.

نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

پس ناراحتش نباش وخوشحال باش چون هنوز به بلوغ عقلی نرسیده ومستقل نیست توزندگیش..فرداهمه حق دخالت دارن ونمیتونه روحرفشون نه بیاره ..بیچاره دختری که بخوادبره توخانوادشون...عزیزم این صددرصدتوزندگی به مشکل برمیخوره بخاطرنداشتن استقلال...دورش بنداز...

اگر میشد قانون اصلاح بشه عالی بود  زن و مرد توی ازدواج حقوق برابر داشتن و مهریه هم نبود ب جاش ...

قانون عوض اینکه مشکل حل کنه باعث مشکل شده و تمام این حاشیه ها از قوانینه. مردی که زن بخواد با مهر یه آزارش بده  میترسه زنی که به خاطر نداشتن حقوق انسانی در بند میبینه خودشو اونم میترسه 

هیچ تضمینی نیست😔

امیدوارم جوری بشه که مردا روشن بشن و حق طلاق رو با مهریه کم به زن بدن 

بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

چرا میخوای با همچین کسی ازدواج کنی؟

مهریه به کنار... بعدا چه جوری با دخالت های پدر مادرش کنار میاین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

اخه این بنده ی خدا الان هرجا که بره خواستگاری ، اونم برای دختر خونه کم تر از صدتا مهریه قبول نمیکنن 

یکی نبود اینو بهشون بگه؟ 

بزار بره دوراشو بزنه اگه با ده تا دختری پیدا کرد اونوقت معلوم میشه

من خانواده  شوهرم میگفتن۱۴ تا  ما قبول نکردیم ناراحت شدن و رفتن ولی دست از پا درازتر برگشتن اقا از خواب و خوراک افتاده بود😂