2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
بله حرفتون کاملا درسته  آدمی نبود که بخاد پشتم باشه . خودش اگه میخاست همه چیو درست می‌کرد&nbs ...

من ۷.۸ صفحه خوندم ولی شما نگفتین چقدر مهر مدنظرتون بوده؟!!حتی بااینکه دوستان بارها پرسیدن....

بعد اگه شما بالا گفتین و ایشون مخالفت کرده خوب حق داره دلیل نمیشه سر یه آشناییت خانم هر چی بخواد بگیره ،باید اعتدال و عرف حاکم باشه عزیزم...خوب اگه شما هم زیاد گفتین اوناهم دارن باخودشون میگن حتما دختره منو دوست نداره که مهر بالا گفته و پایینم نمیاد و میخواد از ما بکنه بره...اگه میتونین باهم توافق کنین روی یه مهر معقول ..مثلا نهایت ۱۱۴ و اینا ..اگه نشد بازم تا بین ۵۰ تا ۱۰۰ هم راه دارین...اینایی که شما میگی درمورد اون اقا در مورد خودتونم صدق میکنه...دورو زمونه بد شده هردو طرف میترسن...

بعد هم مگه نمیگن دوره اشنایی واسه اینکه اخلاق هم دستشون بیاد ،پس اگه اخلاق و رفتار مناسبی داره و جوره با تو و کاری و پاک هست ،درست نیست به خاطر ده بیست تا سکه بهم بزنین...یکم معقول فکر کنین خودتون به نتیجه میرسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زن بیوه بیشتره 😂😂 بعد ما رسممونه خونه میدن به عروس یه دو دونگ  ولی قبول نکردن

به جهنم اینا ازاولش فکره طلاق بودن ،واسه عروسمون ۱۳سال پیش ۱۳۷۰ما زدیم تاریخ تولدش بود یه خانواده معمولیم بیش نبودیم ،

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
من اول خیلی ناراحت بودم اصلا افسرده شده بودم گریه زاری همش منتظر بودم برگرده..مهریه واسه من مهم نبو ...

دقیقا حال اینروزای منه 

بله درسته 

ممنون عشقم بابت دعای قشنگت😘😘😘😘😘💚

ایراندخت عزیزم باید ۱۰۰ مرد رو بخوای ک تهش ۵۰ تا بیاد جلو.. کلا من الانم ب همسرم بعد ده سال رو نمید ...

اره اون درسته سیاست زنونه.ولی خوب بیشتر جونها ندارن اول راه هستن.البته اون موقع ما ۱۰ سال پیش خیلی راحتر بود .الان خیلی سخت شده.و خونه طلا  ماشین .اینها تهیه کردن واسه یه جوون سخت شده.

و علاوه بر سیاست زنونه من فکر میکنم ۵۰ ۵۰ هست به اخلاق مرد هم هست اینها را گفتی .مثلا داماد ما بکشیش رو به روال نمیشه.فقط تخریب میکنه زن و بچشو هیچی به نام خانمش نمیزنه.کلا زاتش اینجوریه .ولی همسر من برعکسه 

چرا 

بعد از اون داستانا و بی احترامیهاشون کلا خواستم بیخیال

این خونواده بشم یه دو ماهی همینجوری باخودم کلنجار

میرفتم ، چونکه خود دختره منو میخواست و باعموهاش

به خاطر پارازیتاشون توخواستگاری دعوا گرفته بود

وبه خونوادش هم گفته بود منو میخواد

بعد از دوماه دوباره تصمیم گرفتم برم خواستگاریش

خونوادش اول گفتن بیا ولی بعدش عقب مینداختن

خبر دار شدم که پسر عمه اش رو به زور واسش آوردن

خواستگاری، پسر عمش باز با یه نفر دیگه خاطره داشت

ودلش پیش یه نفر دیگه بود

این دوتا رو با زور خونواده ها و دعا و طلسم دادن بهم

میدونی زرنگن میخان با قرآن کاراشونو پیش ببرن 

اصلا فکرشو نکن.بزار بره گورشو گم کنه😂به فکر یکی دیگه باش امروزی باشه دست دلباز باشه اذیتت نکنه.با خانواده باشه.بحث یه روز دو روز نیست.حداقل ۵۰ تا ۶۰ سال باید باهاش زندگی کنی.عمرتو به فنا نده.خدا بزرگه.خودتو خوشگل کن .تمرکزتو بزار روی درس و پیشرفتت و ایندیت.و در کنارش هم عشق بازی کن.از این ابی گرم نمیشه

من ۷.۸ صفحه خوندم ولی شما نگفتین چقدر مهر مدنظرتون بوده؟!!حتی بااینکه دوستان بارها پرسیدن.... بعد ا ...

شما درست نخوندی خانواده عروس دو دونگ خونه میخواد برای مهریه 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
من ۷.۸ صفحه خوندم ولی شما نگفتین چقدر مهر مدنظرتون بوده؟!!حتی بااینکه دوستان بارها پرسیدن.... بعد ا ...

ایشون دو دونگ خونه پدر داماد رو خواستن البته اونجور که من متوجه شدم  

شاید الان به هم خوردن این موضوع خیلی سخت باشه، ولی همین مسائل باعث شناخت بیشتر میشه. اگربا این موضوع متوجه  خسیس بودنشون شدین به صورت جدی فکر کن. نگذار احساس وعاطفه مانع تصمیم عاقلانه بشه

مآل من ۵ تاست با ۲ دونگ خونه ، چیزی به مهریه نیست واقعا اگه کسی بخات زندگی کنه و مرد آدم باشه سکه هر ...

اره ولی پرویی اونا تعیین کنن من خودم۱۳۷۸تا و سه دونگ خونست ولی خانوادم تعیین کرده اونا نگفتن چونه واس این چیزا نزدن واقعا زشتع

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دوستت چی اونم هنوز طرفو دوست داره!؟

خب همو میخواستن بعد پسره اومد خواستگاری سر مهریه همه چی رو بهم زد واقعا همه شوکه شدیم که چرا اینطور کرد

دوستمم یه مدت خیلی ناراحت بود بعد که پسره ازدواج کرد دیگه اینم کم کم از فکرش درومد

زندگیه دیگه، چه بازی ها که نداره چه میشه کرد