2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
حرفتون درسته عزیزم ولی میدونید کاره اسی اصلا از اولش اشتباه بوده ایشون میگه من ۱۰ ماهه نامزدم گذاشته ...

درست میگی ولی دیگه نامزدی کاریه که شده. چه وابسته ای حوصله داری . آدم کارای بد و بی تفاوتی و ماشالا اینهمه اخلاق بدو می بینه  وابستگیشم‌از بین میره.

ما زیاد نگفتیم  اونا گفتن فقط ده تا سکه

ده تا رو واسع پیرزنم نمیزنن

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زمین گرده  خدا بی جواب نمیذاره

من اول خیلی ناراحت بودم اصلا افسرده شده بودم گریه زاری

همش منتظر بودم برگرده..مهریه واسه من مهم نبود من خودشو دوست داشتم

من حلالش کردم و براش آرزوی خوشبختی کردم

تاپیکتو خوندم یاد خودم افتادم ما نامزد نبودیم ولی درکت میکنم

حتما حکمتی داشته الان من خدارو شکر میکنم که اون نشد 

ان شاءالله خدا برای همه بسازه🤍🤲🦋

غصه نخور خواهر جان❤️😘الهی خوشبخت ترین عروس دنیا بشی🤲🤍👰🏻‍♀️🫰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

ماهم موقع نامزدی انقد خبربردن اوردن خانوادم خیلی ناراحت شدن سرهمین مهریه من تعداد سکه برام خیلی اهمیت نداشت (اخرم ۴۰۰زدن همشم الکیه) ولی بهشون گفتم یه خونه توی سند ازدواج بنویسن که ننوشتن چ حرفا و چیزا که بهم نگفتن ولی خب بعدش عقدکردیم همسرم خونه ای که خریدیم رو به اسم من زد بعضی وقتا خانواده شوهر نمیزارن و فامیلاش ولی ماعاشقانه ۶سال همو میخواستیم حرف بقیه هم برامون مهم نبودفکرشون اینه ک میگن به اسم زن نباید چیزی باشه زن خودشو گم میکنه ولی بنظرم هرچقد خانمت رو بخوای باید بهش بهابدی و ربطی به دیگران هم نداره 

عزیزم پشت خانوادت باش و هیچچچ ارتباطی دیگه نگیر درسته مهریه بالا خوب نیس اما دیگه ۱۰ تا خیلی کمه ...

بله درسته عزیزم 

نه من چون کوتاه اومدم از اول و اذیت شون نکردم 

گفتن برد و آورد نداشته باشیم 

گفتم باشه اذیت نشن 

حالا خیلی پرو شدن 

نه نفهمید.هیچ ابی هم ازش گرم نمیشد خدابیامرز .ولی ول کن نبود.اون نامزدتم منتظرن تا شما پشیمون شید.ول ...

بله حرفتون کاملا درسته 

آدمی نبود که بخاد پشتم باشه .

خودش اگه میخاست همه چیو درست می‌کرد 

ولی بدش نمیومد مفت زن بگیره

حالا مثل شما که همه نیستن .ما ۹۴ درصد جامعه به همون سکه خالی هم راضیم

ایراندخت عزیزم باید ۱۰۰ مرد رو بخوای ک تهش ۵۰ تا بیاد جلو..

کلا من الانم ب همسرم بعد ده سال رو نمیدم 

همیشه ازش مطالبه دارم 

نه با جنگ و دعواها

یه جوری از اول رفتار کردم که وظیفه ی خودش میدونه 

و همیشه جلو ام شرمنده ست ومیترسه ک از دستم بده 

سیاستهای زنانه ست ب نظرم 

باید یاد گرفت

ما ازدواج نکردیم مجلس خواستگاری شکراب شد ، عموهای دختره هم زیاد پارازیت انداختن ، کلا آدمای خیلی ق ...

عجب 

قسمتتون نبوده 

لیاقت شما نبوده 

انشالله همسر ایده آل نصیبتون میشه