2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته عزیزم ولی میدونید کاره اسی اصلا از اولش اشتباه بوده ایشون میگه من ۱۰ ماهه نامزدم گذاشته ...

عزیزم اونا می‌دونستن مقدار مهریه که میخاستیم بگیریم 

ولی زدن زیرش

دیدی گفتم میگم نکنه قراره هووم بشی😉😉😉😉 ببین میگن اگه یه وصلتو به هم بزنی جهنمی میشی ...

😂😂😂لابد.

عزیزم بهم خورد دیگه 

خسیس بودن .

ممنون گلم درست میگید

پس خداروشکر که شرش کنده شد هیچ غمتم نباشه ! مگه مغز خر خوردی منتظری که پشیمون شه و برگرده ؟! کسی که ...

بله سخته زندگی با آدم خسیس 

بخصوص مت که خوب خرج میکنیم توخانوادمون

خداروشکر پیداس شوهرتون دوستتون داره خیلی

ما ب هم معرفی شدیم تقریبا سنتی بود ولی عاقلانه. خداروشکر خوشبختیم. دوران دانشگاه ۳ سال با یکی بودم اومد خواستگاری باباش بهونه آورد ک چون بابای من سیگار میکشه نمیخوان. یه ماه بعد عقد کرد با یکی دیگ. چقد زار زدم و گریه کردم. الان میگم خداروشکر ک اون نشد . امیدوارم شمام خوشبخت بشی و هر چی ب صلاح ته همون بشه

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

ما کلا رسم جهیزیه نداریم یعنی خیلی کمه 

مهریه هم پول میزارن و شیربها میگیرن 

گاهی سر شیربها اختلاف پیش میاد

از الان بهم بخوره بنفعته غصشو نخور 

میشه لایکم نکنی؟
اسی من با عزت و احترام ۳۱۴ تا سکه مهرم کردن... کلی هم با التماس و برو بیا جواب بله را گرفتن بعدش انق ...

بله عزیزم درسته. 

اینا بل اینکه خیلی از هر نظر از ما پایین ترن 

خودشونو خیلی دست بالا میگیرن

ده سال پیش ازدواج کردم 

مهریه ام ۳۶۵ سکه 

سه دنگ خونه به نامه 

و برا یه ماشین خرید 

۲۰۰ گرمم طلا 

خودش انتخابم کرد و همه چی رو خودش اوکی کرد .

ما تو ایران زندگی میکنیم نمیتونیم با یه فرهنگ دیگه فکر کنیم و تصمیم بگیریم.

شل نگیر اصلا 

زن هرچی خرجش بیشتر،ارجش بیشتر