2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اون خانومی که‌میگه‌مهریه دخترم ۱۰سکه اس زبونم لال فردا دامادش طوریش شد ۲۰۰تومن ودادن وبقیشو پدرشوهر ...

اگه بچه داشته باشه چی😐چرا بدن پدر و مادرش دیگ

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
همین  میخان دستم به جایی بند نباشه  چون با دخالت های باباش هیچ کسی نمیتونه باهاش زندگی ک ...

خوبه که این موضوع رو فهمیدی 

آفرین 👏 

من باشم قیدش رو میزنم 

دختر عمه ام یک سال و نیم با پسر همسایه شون نامزد بود بعد اونقدر بد رفتاری کردند سر مهریه سرخونه گرفتن گفتند که باید بیای توی یک اتاق زندگی کنی با مادرم در صورتی که روز اول گفت خونه میخرم وضع مالیش خوب بود گفته بود که باید مانتوی بلند بلند بپوشی و یه تار موت معلوم نباشه آرایش حق نداری بکنی در صورتی که خواهرش اصلا اون جور نبودن  بعد نامزدی رو به هم زد چند وقت بعد وقتی نامزدشو دیدم که ازدواج کرده با یه دختر دختر جوری آرایش کرده بود که تو تاریکی آرایشو کاملاً دیدم روژ لب تیره تیره چشمهای کاملا آرایش کرده مانتوی کوتاه کوتاه موها کاملاً بیرون ریخته 

فقط فقط میخواستن دختر عمه ام  رو دک کنند

برای همین میگم این ها هم به نظرم قصدشون از اول به بر هم زنی نامزدی بوده که ده تا سکه اسم آوردن قشنگ مشخصه 

سنگ بزرگ علامت نزدنه 

قشنگ مشخص بوده که قصد دارند که به هم بزند تو هم خودتو خوار و ذلیل نشون نده بلاکش کن و تمام هدیه ها رو ببر پس بده 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن عروسی با خودمونه یعنی  ما خرج مهمونامونو خودمون میدیم نه اونا

اره کامنت ها رو خوندم متوجه شدم بازم ب نظرم خیلی عجیبه عروسی با داماد هست اینم قبول نکنید بگید با ده تا سکه نه جهیزیه می‌دیم نه خرج مهمان ها 

.

عزیزم نظر بابات چیه  بنظرم دیگه درست نیست هدیه های که داده بهت پیشت بمونند بده ی نفر ببره بده ...

بابام میگه با این پدری که داره 

اگه جلوشون کوتاه بیایم تا آخر عمرت باید کوتاه بیای 

بابام دیگه میگه مهریه برام مهم نیس 

از باباش ترسیده .

اگه بچه داشته باشه چی😐چرا بدن پدر و مادرش دیگ

عزیزم قانون ارث خیلی مزخرفه برو بخون متوجه میشی یک هشتم همسر یک چهارم فک کنم پدر یک ششم مادر بقیه بچه ی همچین چیزی بود یادم نیس دقیق اما پدر مادر سهمشون ازهمسر بیشتر 

.

بابام میگه با این پدری که داره  اگه جلوشون کوتاه بیایم تا آخر عمرت باید کوتاه بیای  بابا ...

یعنی میگه تمومش کن ؟؟؟ 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️