2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

شماقطعا اگه خاستگاری دخترت بیان حرفت عوض میشه دیدم ک میگم.وقتی واسه پسرمیرین خاستگاری مهری اخه بده ولی وفتی نوبت دخترتون میرسه مهریه رو کی داده کی گرفته وعرفه وباید باشه.مادرشوهرمنم لنگه شماس وحالمو بهم میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا خیلی پولکی شدن  من ده ماهه نامزدم  یهو زد زیر همه چی . شما هم بهم خورد

مگه همون اول راجب به مهریه صحبت نمیکنید ؟ چجوریه ده ماهه نامزدی الان دارید برای مهریه به توافق میرسید ؟ مهریه باید یه چیز معقول باشه نه ده تا اونا چون در هر صورت یه پشتوانه اندکی برای دختر هست نه مثلا دو دونگ خونه شما پسر هم میترسه با این مخارج یهو کل زندگیشو به باد بده هیچ کسی نمیدونه چی میشه این همه ادم که الان تو زندانن برای مهریه فکر نمیکردن یه روز به اینجا برسه

بله درسته کاملا حرفتون . من تو این چن روز شناختمش که رفت و پیداش نبود

چند روز گذشته؟

خودت یه پیام بده که حالت خدافظیم داشته باشه بفهمه که اگه به خودش نجنبه ممکنه همه چیز تموم شه

گاهی پسرا به عواقب کارشون فکر نمیکنن با خودشون فکر میکنن شاید درست بشه یا شاید تو مایل نیستی که اونم تلاش کنه پس یه پیام کوتاه و جدی یا یه تماس کوتاه یا یه ملاقات خیلی رسمی دو نفره بدون اطلاع خانواده ها داشته باشید

نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

ده تا اصلا پیشنهاد نمیکنم زیر 100بی عقلیه نمیگم بگیرین ولی سوپاپ اطمینان واسه زندگی های امروزی تا تقی به توقی خورد نگن  بفرما خونه بابات مهریتم میدم دستت به هیچ جایی بند نیست 

بعد چی شد 

واسه ما شب بله برون بهم خورد بزرگترا باهم راه نیومدن ما میگفتیم 114 تاسکه با 3 تا کالا اونا میگفتن 72 تا سکه کالام نباشه دیگه شوهرم لحظه اخر گفت من قبول میکنم بابام گفت نه برین به سلامت خلاصه رفتن پس فرداش شوهرم زنگ زد بیا واسه بار اخر همو ببینیم اخه 4 سال دوست بودیم رفتم یکم گریه و حرف زد رفت تا یه ماه بعدش دیگه خانوادها 4 سال مخالفت کردن بعد 4 سال راضی شدن همون حرف ما شد واسه مهریه وهمه چیز

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

وای پس دیگ خیلی خوش به حالشون میشه کجا هستیم شما  چقدر خانواده دختر سخته براشون  هم جهیز ...

جشن عروسی با خودمونه یعنی 

ما خرج مهمونامونو خودمون میدیم نه اونا 

دقیقا اینم خونه داره  بعدش باباش به یکی گفته بود به گوش ما رسید  گفته بود اگه فردا ولت ک ...

عزیزم شاید الان رفتار های نامزدت برات سخت باشه 

نمی‌دونم شما چه شرط هایی گذاشته بودی . ولی خودت شرایط اقتصادی می‌دونی. چقدر باید پول جمع کرد ؟ چقدر باید تلاش کرد تا یک آلونک پنجاه متری  بخری ؟ چقدر طلا و سکه گرون شده ؟؟ 

یک طرفه نگاه نکن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

فکر نکنم قبول کنه بابا من خونه بخره  چون خیلی غده

یعنی چه قبول نکنه نظر اون مهم نیست بابات خونه بخره نیاز نیست اصلا اون بدونه 

بابات بگه با این مقدار سکه جهیزیه نمیدیم 

بعدا توی عروسی سند خونه رو بعنوان هدیه بهت بده 

اصلا هم ساکن نشید داخل اون خونه فقط بده اجاره 

اگر برگردم ب عقب صد در صد ب جای جهیزیه خونه میخرم با این ک مهریه م ۷۵۰ سکه ست وهمسرم  تو عقد خونه خرید ن این ک بخوام برم بالاخونه پدرشوهرم . بازم همش بهش فکر میکنم ارزش نداشت این همه وسیله بخرم دور خودمو شلوغ کنم نهایتا ضروری ها رو بعدا کم‌کم می‌خریدم 

.