2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
نه اینطور نیست  ما اول گفتیم  خودشون حرفی نزدن  بعدشم گفتیم تو کاغذ بنویسن تا خونه ...

اومدیم هیچ وقت خونه دار نشه،آینده هیچیش معلوم نیست،اونوقت یه پدر باید سهم الارث بچه هاش رو بده به عروس؟

کار اونا که درست نبوده،شعورشون هم که کم بوده اما درخواست شما برای مهریه از اموال پدرش کاملا غیر منطقی و حرف زوره

اخه این بنده ی خدا الان هرجا که بره خواستگاری ، اونم برای دختر خونه کم تر از صدتا مهریه قبول نمیکنن& ...

اتفاقا بهش گفتم 

ولی فکر کنم این خانواده خیلی مذهبیا قبول کنن ده تارو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونا . اصلا با مهریه موافق نبودن 

مگه میشه بدون مهریه اونا اگه دختر خودشون هم باشه با همچین مهریه ای قبول میکنند

مهریه پشتوانه ی دختر باید باشه اونم بالا نه کم

اونایی که مهریه ی کم میخوان همیشه فکر میکنم ته ته دلشون به جدایی فکر میکنن

بابامم میگه  میگه با این خانواده ایی که من دیدم  اگه تو این مسئله کوتاه بیایم  تا ...

با بابات کاملا موافقم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
پسر بدی نیست  ولی استقلال نداره از خودش  که این خصوصیتش همه خوبیاشو پوشونده

عزیزم همین استقلال نداشتن کافیه که یه زندگی عین اب خوردن تباه بشه.وقتی طرف مستقل نباشه یعنی حریم شخصی زندگیت روهمه میدونن میفهمن ومیخوان ورود کنن بهش..قانون زندگی رواونطورکه خودت دوست داری رعایت نمیشه وزیرپامیزارن..هرجابخوای بری وبخوای کارکنی همه بایدبفهمن ونظربدن ومشاوره بدن..اونور نری گرگ میخورت اینور بیای دزدمیبرت...حتی نمیتونی باشوهرت دوکلام راحت حرف بزنی مهمونی بدلخواه بخوای بگیری یانگیری دعوت کنی یادعوت نکنی...بخری یابپوشی ودرکل تمام زندگیت تحت الشعاع قرارمیگیره بعدممکنه بگی الان اینجوره بعدازدواج درست میشه ولی کسی که تواین سن هنوززززمستقل نشده بعدازدواجم تکون نمیخوره ویااگه بخوادکمی استقلال پیداکنه کلییی حرمتهاتون ازبین میره وجنگ دعواهاروبایدتحمل کنی ودلسردی روابط ودلزدگی ازهم پیش میاد..مهروعاطفه قلبی ازبین میره واخرسرم میگی کاش انتخابش نمیکردم..وهزاران مشکل دیگه...به هرجهت انتخاب باشماست اگه رفت غصشونخور اگه برگشت هم حتماحتماازمشاوره قبل ازدواج کمک بگیرونزارازارزشهات کم کنن وبیش ازحدهم خودتوخرج دیگران نکن درحدانتظاراتت باش...برای شماارزوی خوشبختی دارم مراقب اینده وانتخابت باش.ببخشیدطولانی شد.

اتفاقا بهش گفتم  ولی فکر کنم این خانواده خیلی مذهبیا قبول کنن ده تارو

والا به خانواده مذهبی رو سراغ داشتم رو 14 تا سکه 

پدر عروس هم بهشون گفت من دختر 14 تا سکه ای ندارم اونا هم بلند شدن رفتن مادر داماد هم دختر رو خیلی دوست داشت

ولی پسره به خاطر مهریه رفت 

به نظر من دوست داشتن اگه واقعی باشه به مهریه و این چیزا نیست

یه چیزبهت میگم تجربه شه..من سکمو ۱۱۴ زدم سال ۹۰که گرمی ۴۳بود..خب قبل عقد و بعد عقد با نامزدمو خونواد ...

دقیقا اینم همینطوره پرش میکنن .

قهر که میکنه با اینکه تقصیر خودشه 

منتظره من زنگ بزنم 

الان حدود ۲۰ روزه قهریم 

خیلی طول کشید 

فکر کنم کلا تموم کرده .

منم دیگه کاری به کارش ندارم

دقیقا پسری که میدونه دست دختر نیس تعیین مهریه  و لج میکنه میره  به جایی که درستش کنه قش ...

خیلی ازت خوشم اومد، خداروشکر دختر خیلی عاقلی هستی 

آفرین که خودت خوب رو از بد تشخیص میدی🌹🌹