2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
مردی که از الان به این فکره  حتما به خودش شک داره . وگرنه اگه درست زندگی کنه . زن ازش نمیگیره ...

خب این حرفها رو اونم میتونه بگه زنی که بفکر زندگیه چرا باید اول کاری فکر مهریه باشه تو فقط داری از دیدگاه خودت ب قضیه نگاه میکنی راستش زمونه خیلیی بد شده پول درآوردن خیلییی خیلیی سخت آدمها غیرقابل اعتماد راستش منم پسر بودم زیر بار مهریه سنگین نمیرفتم یه تعهدیه ک باید توان پرداختش رو داشته باشه چرا باید بره زیر بار مسولیتی ک در توانش نیست روزه شک دارم نباید گرفت ک مهریه رو کی داده کی گرفته جنگ اول به از صلح آخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا اون اگ دوستت داشته باشه مهریه بالا هم قبول میکنه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

کاش اول خودتون دوتا درموردش صبحت میکردین باهم به تفاهم میرسیدید

ولی مهریه دلیل بر خوشبختی نیست نمیگم مهریه نگیر ولی توی زندگی میتونه هرارتا کار دیگه برات بکنه خونه بخره ماشین بخره بزنه بنامت 

عزیزم اینم گفته بایر بیای طبقه بالای ما زندگی کنی . بله درسته اگه کوتاه میومدیم باید همیشه ودتاه می ...

استارتر من با مهریه کم موافقم 

ولیییییییییی 

اگه این کم اومدن دو طرفه باشه.ضمن اینکه خیلی بد حرف میزنن خانواده نامزدت،میدونم سخته ولی بخاطر ده ماه کل ایندتو خراب نکن.واقعا نمی ارزه بعدها پشیمون بشی.گریه هاتم یه روز تموم میشه میری پی سرنوشت خودت.بخاطر نگاه دیگران و زمانی که سر یه رابطه گذاشتی اجبار نکن به خودت چیزیو.

دونفر باید تو سختی و مشکل هوای همو داشته باشن بخواد یکی مثل نامزدت بذاره بره موقع مشکل به درد همون خونه باباش میخوره😶وقت ازدواجش نشده هنوز

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ما اونموقع ک میخاستیم ازدواج کنیم شوهرم می‌گفت ۱۰۰۰تاهم بگین قبول میکنیم منه خر ۱۱۴تا گفتم 😂،الانشم ...

آره عزیزم نمیدن که 

ما هم ازشون نمیخوایم 

ولی نمیدونم مگه قراره زندگی ما بد پیش بره 

که از الان اینجوری کردن 

نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

کاری به مهریه ندارم اما راستش رو بخوای این ک حرف اونا اینقدر براش برو داره یعنی از نظر فکری مستقل نیست 

بعدم طبق قانون ایران مهریه اولویت داره 

همین چون وقت قبل ی خانمی تاپیک رده بود همسرش فوت کرده بعد عمری زندگی ی خونه خریده بودن بعد فوت همسرش پدر مادره گفتن ما ارث می‌خوایم 

اگر خانم مهریه س بالا بود اول مهریه خانم. و رد میکردم بعد ارث میدادن ک متاسفانه مهریه ش کم بود بنابراین بخت توصیه میکنم بی خیالش سو و مهریه کمتر از ۱۱۴سکه تحت هیچ شرایطی قبول نکن 

.

ده تا واقعا کمه  زیر صد بیست تا کمه  اگه قبول نکردند بذار بره  خدا بزرگه  فر ...

بله عزیزم درست میگین .

در مورد مهریه کم تو این سایت خیلی جاها خوندم کساییکه مهرشون کم بود شوهراشون تا دعوا میکردن 

گفته بودن مهریه تو میدم 

برو خونه بابات

عزیزم مطمئنی برا دخترت هم همینکارو میکنی 

موقع خاستگاری من ده سال پیش من گفتم ۲۵۰ خانواده شوهرم میگفتن نهایت ۱۱۴ روی ۲۰۰ توافق شد.  چند روز بعد بله برون دختر برادرشوهرم بود ۴۰۰ تا زدن بعد پدرشوهرم میگفت فکر کردن ما دخترمونو از سر راه آوردیم میخوان مهریه کم بزنن 

خداروشکر کن الان بهم خورده شاید قسمت هم‌نبودین ، من و نامزد سابقم هم تازه صیغه محرمیت خونده بودیم و ...

عزیزم حتما حکمتی بوده .

انشاله بهترین آدم نصیبت میشه

مآل من ۵ تاست با ۲ دونگ خونه ، چیزی به مهریه نیست واقعا اگه کسی بخات زندگی کنه و مرد آدم باشه سکه هر ...

خوب شما عزیزم  دو دونگ خونه دارین 

من نگفتم مسئله هم سکه س