2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
حدود یه ماهه قهریم  حرف نزده بودیم با هم که  پریروز دیدمش یه مراسم رفته بودیم  اونج ...

خب وقتی ۱ماه گذشته و خبری از اون و خانوادش نیست پس به چی امید داری؟؟؟؟فکر نکنم دوباره برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خانواده ی نامزدت مگه نمیگن براساس دین و قران؟😁

اگه بگم مطمئنم میگن 

تعدادشم تو قرآن ما باید مشخص کنیم 😂😂

اگه چاره داشت می‌گفت دو تا به نیت دو طفلان مسلم

مهریه زنداداشم تاریخ تولدشه

ببخشیدا ولی دمش گررررررم حسابی آدم باید از اول سفت بگیره همه چیو شل بگیری سفت میخوری

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
طرف پشیمون شده وقتی پدر اسی گفته دو دانگ خونه مهریه دخترم  اون وقت شماها میگید شرط و شروط بزار ...

پشیمون نشده 

هی واسط میفرستن میگن کوتاه بیاین 

احیانا شما باباش نیستی😂

اون سفت نگرف بابامم هرش کرد

دم باباتم گرم😂

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

سر مهریت کوتاه نیا اگه بخوادت خودش قبول می‌کنه  وگرنه بعدم باید کلی حرف بشنوی از خانواده شوهرت خانواده شوهرمنم میگفتن 14تا داداشمم گفت مسخره میکنین بعد گفتن خب 114تا بابامم و داداشمم از 500تا پایین نمیومدن داداشم میکفت دوسندارین خوش اومدین مگه خواهرم چی از دختر خودت کم داره بخدا مامانش داشت منفجر میشد دیگع مگه قبول میکرد در اخر شوهرم گفت من قبول میکنم پدرش میگفت مبارکه مادرش میخواست سکته کنه اونموقع من ب مامانم گفتم اشکال نداره همون 14تا ولی مامانم گفت بسپار دست پدرت و داداشات و الان فهمیدم که چقدر کار خوبی کردم که رو حرف خانوادم حرف نزدم وگرنه الان همش مادرش میخاست بگه مهریه دختر من آنقده برا تو انقد هی اعصابم خورد کنه 

بچه ننه بوده خدا روشکر رفته

زندگی یاشروعش که بخواد سر مهر بهم بخوره فدای سرت که بهم خورده...کسی که کسی رو بخواد نمیذاره کار به اینجابرسه.زن داداش من میگفت مهرش ۱۳۶۸تابشه ولی ۲۰۰تاشد.داداشمم برای اینکه خانومش ناراحت نشه تو محضر یه سفر مکه و ۱۳۶۸تا گل انداخت براش

الان کلی ادا در میاره نمیتونم طلاقش بدیم چ فایده

چ ادایی دم در اورده؟؟؟ 😂😂