2777
2789

برای قنداق فرنگی کدوم بهتره این که پایینش مستطیل هست و دورش زیپ میخوره یا این که دو طرف روی هم میوفتن زیپ نمیخوره؟؟

و قنداق سوییسی هم بخرم 

کلا در خرید قنداق به چه چیزی دقت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قنداق فرنگی کاربردش زمستونیه .همون پایینش مستطیل بهتره.قنداق سوییسی هم اگه میتونی سفارشی بده برات بزنن تا ۳ ماه.حاضریا نهایت یکی دوماه جواب بده 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

منم ماندم والا بخدا 

من قنداق فرنگی دخترم کامل سالم مونده دورش زیپ میخوره 

آغوشی سوئیسی خواستم بگیرم گفت فقط تا ۵ ماهگی میشه بعد یکی گفت پای بچه پرانتزی میشه 

بعد خودمم گفتم تو تابستون میشه خیس عرق 

قنداق نخر کلا.لازم شد با روسری نرم دورش ببند

قنداق سویسی از اینا که پاهاش میاد بیرون دکمه داره من جنس خیلی خوبشو خریدم و استفاده شد چون بیرون زیاد میرفتم و راضی بودم.تو ماشینم با همون بغل میگرفتم

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

قنداق فرنگی برا نوزادی که تو سرما به دنیا میاد خوبه تا دو سه ماهگی میشه استفاده کرد

من بچم اسفند اومد دنیا 

کلا دو دفعه بیشتر استفاده نکردم

قنداق سوییسی من نداشتم ینی اصن فکر نکرده بودم بخرم😅

ولی دیدم برا حمل و نقل و بغل گرفتن بچه به خصوص بیرون خیلی کاربردیه 

مگه هنوزم بچه رو قنداق میکنن البته اینم بگم این مدلایی که شما گفتی ندیدم فقط شکل قدیمو میدونم که اص ...

آره اینا جدیدا اما به درد بخور نمی‌دونم واقعا تجربه ای ندارم

نشد عکسش را بزارم 

قنداق فرنگی کدوم مدل خریدی؟؟  من هنوز هیچی نخریدم دارم تحقیق میکنم چه کار کنم

من دور زیپ خریدم ، سوئسی هم سایر بزرگ گرفتم تا یک سال 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
سرویس چوب هم خریدید؟

بله تخت نوزاد نوجوان ، بوفه ، کمد لباس ، آینه و دراور ۳ کشاب

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
قنداق فرنگی برای بچه هایی که نیمه دوم به دنیا میان خوبه  من‌ برای فرزند اولم که متولد بهار بود ...

سوییسی چی؟ 

من نی نیم انشاالله مهر به دنیا میاد 

میگن قنداق سوییسی خوبه که مهمان میاد دیدن نوزاد داخل اون بغلش کنند راحت تره 

قنداق فرنگی هم راحته بغل کردنش؟