2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم با این شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
من الان ۱۶ روز از پریم گذشته و نشودم تو این ۱۶ روز ۲ بار بیبی پک مدیکور زدم هر دوبارش منفی شد ولی هم ...

منم دقیقا همینجورم حالا امروز آزمایش دادم گفتن فرداشب جواب میدن

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش ندادی

نع من اگ یه سرنگ خون بدم یه کیسه خون باید بهم بزنن😂😂

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
اخع واسه من روژانم هاله داد .

بیین دارم بهت خواهرانه میگم به عنوان کسی که ۱۰ ماهه اقدامه 

به عنوان کسی که یه سقط داشته

میدونم انتظار چقدر سخته. 

من این ماه ۴ تا بی بی چک هاله دار داشتم  

با علائمم شددید بارداری  و ۵‌روز تاخیر  پریود شدم

نمیگم باردار نیستی احتمال خیلی زیاد هستی اما فکرتو مشغولش نکن 

بی بی چک ما خانوما رو داغون میکنه فقط 🥹 

بذار ۱۰ روز از موعودت بگذره بعد برو خیال راحت ازمایش خون بده ایشالا مثبته این حرف من نیست 

حرف یک دکتر خیلی با تجربه از یکی از خفن ترین ازمایشگاهای تهرانه 

به جرات میگم‌روحیت بهتر از الانت میشه بی بی چک دیگه نزن 

بزار ۱۰ روز بگذره ایشالا بتات ۹۰۰۰۰۰۰۰ میشه و ۴ قلوعه🥰😍 

خدایا دستمو بگیر….🖤
بیین دارم بهت خواهرانه میگم به عنوان کسی که ۱۰ ماهه اقدامه  به عنوان کسی که یه سقط داشته ...

درست میگی عزیزم .انشالله که شماهم به زودیه زود نی نی دار میشی من

امیدم به خودته خداجون
منم دقیقا همینجورم حالا امروز آزمایش دادم گفتن فرداشب جواب میدن

من یه هفتس دارم با خودم کلنجار میرم ببینم میتونم ازمایش بدم یا نع😂😂

خیلی سوسولم یه سرم ک میزنم تا یه هفته دستمو نکون نمیدم🤦🏻‍♀️😂

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
من یه هفتس دارم با خودم کلنجار میرم ببینم میتونم ازمایش بدم یا نع😂😂 خیلی سوسولم یه سرم ک میزنم ...

عزیزم😂😂😂

من شوهرم چقدد دعا میکنه باردار باشم ولی خودم ریلکس چون همیشه از خدا میخوام هر چی خیره پیش بیاد

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن