2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم با این شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
عزیزم😂😂😂 من شوهرم چقدد دعا میکنه باردار باشم ولی خودم ریلکس چون همیشه از خدا میخوام هر چی خیره پ ...

من خیلی بچه دوست دارممم بخصوص تو سن پایین مثلا اگ الان من باردار باشم بچم بشع ۲۰ سالع من تازه ۴۰ سالمه😁

ایشالا ک باردار باشی بچه داشتن خیلی خوبه به زندگی شادی و رنگ میده...

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
من خیلی بچه دوست دارممم بخصوص تو سن پایین مثلا اگ الان من باردار باشم بچم بشع ۲۰ سالع من تازه ۴۰ سال ...

ممنون عزیزم 

انءشالله که خدا بهت بده 

منم دوتا دارم بچه اولم تو 20سالگیم بود دومی تو 24سالگی

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین دارم بهت خواهرانه میگم به عنوان کسی که ۱۰ ماهه اقدامه  به عنوان کسی که یه سقط داشته ...

سلام‌متاسفم برای سقطتون.شما بعد از سقط چند مدت بعد اقدام کردین؟با چیا تقویت کردی خودتو همسرتو

سلام‌متاسفم برای سقطتون.شما بعد از سقط چند مدت بعد اقدام کردین؟با چیا تقویت کردی خودتو همسرتو

من بعد سقطم مثل زایمان کامل با خودم رفتار کردم نشستم خونه تا چله ام در بیاد 

هر روز کاچی خوردم هر روزززز حتی شده نصف پیاله اما خوردم 

متاسفانه من اشتباهم این بود بعد سقط ۳ ماه جلوگیری کردم نباید میکردم چون بعد سقط( اگه کورتاژ نشده باشی) رحم امادگیش برای بارداری بیشتره 

اما بدن ضعیفه 

والا مولتی ویتامین یورتال میخورم همسرمم کلا همیشه پیاز و شیرموز و خرما و گرمی جات توی خوراک روزمرگیش هست 

خودمم فعلا میخوام قرص ابوست فک کنم اسمش بخرم برای تقویت تخمکم

خدایا دستمو بگیر….🖤
ممنون عزیزم  ا نءشالله که خدا بهت بده  منم دوتا دارم بچه اولم تو 20سالگیم بود دومی تو ...

مرسی فدات شم خدا حفظشون کنه برات♡

یه سوال داشتم گریه کردن سر هرچیزی و احساسی شدن جزعی از علائم بارداری به حساب میاد؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
مرسی فدات شم خدا حفظشون کنه برات♡ یه سوال داشتم گریه کردن سر هرچیزی و احساسی شدن جزعی از علائم ب ...

ممنون مهربانو

من که رو دوتا پسرام همینجور بودم 

کلا تو حاملگی نسبت به همه چیز حساس میشی

ممنون مهربانو من که رو دوتا پسرام همینجور بودم  کلا تو حاملگی نسبت به همه چیز حساس میشی

من سریال ترکی زیاد نگا میکنم بعد ایتا هم دیگ رو بغل میکنن گریم میگیره

با دوستاشون حرف میزنن گریم میگیره😑

قبلااصلا اینجوری نبودم

یا مثلا تو سایت یکی میگ تنهام گریم میگیره

یه مفاله ای میخونم‌گریم میگیرع

من سریال ترکی زیاد نگا میکنم بعد ایتا هم دیگ رو بغل میکنن گریم میگیره با دوستاشون حرف میزنن گریم می ...

عزیزززم 

خدا حفظت کنه انءشالله 

حالا آزمایش دادی

من بعد سقطم مثل زایمان کامل با خودم رفتار کردم نشستم خونه تا چله ام در بیاد  هر روز کاچی ...

ممنون بابت پاسخت.یعنی الان تو اقدامی؟این قرصارو سر خود خوردی؟میگم همسرت آزمایش نداد؟بعد سقطو‌میگم

ممنون بابت پاسخت.یعنی الان تو اقدامی؟این قرصارو سر خود خوردی؟میگم همسرت آزمایش نداد؟بعد سقطو‌میگم

بله تو اقدام هستم 

نه دکتر زنان برام نوشت قرص رو‌

ازمایش داده مشکلی نداشته 

خدایا دستمو بگیر….🖤
بله تو اقدام هستم  نه دکتر زنان برام نوشت قرص رو‌ ازمایش داده مشکلی نداشته

من رفتم دکتر فقط از من آزمایش خون خواست و پاپ اسمیر از همسرم نه.گفت بعد دو یا سه سقط از همسرم می‌خوایم الان که طبیعیه .برای منم فقط یه آمپول نوشته برم بهداشت بزنم .بنظرتون لازم نیست یعنی همسرمم آزمایش خون و اسپرم بدن؟

من رفتم دکتر فقط از من آزمایش خون خواست و پاپ اسمیر از همسرم نه.گفت بعد دو یا سه سقط از همسرم می‌خوا ...

ازمایشات رو بده پاپ اسمیر و اینا همسرتم ازمایش اسپرم بده محض احتیاط که خدایی نکرده سقط تکرار نشه🥹

خدایا دستمو بگیر….🖤