2777
2789
عنوان

مادر هایی که سه تا بچه دارین بیاین 🤭🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 111 پست
والدین خودخواه شدن تعداد بچه بالا برای دل خودشون میارن بعد اینجوری توجیه میکنند که بچه نیازی به رفاه ...

کی اینجا گفت بچم نداره یا شکمش سیره کافیه؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
واقعا برام عجیبه این حجم از تاپیک و پست برای این موضوع واقعی و تحربه خودشون از فرزند زباد هست  ...

الان میدونین که سر همون جمله آخر میتونم نی نی یار تگ کنم؟... به چه حقی تهمت میزنین؟ بعد دینتون هم انسانیته؟ میخواین باور کنین یا نکنین خیلیا 3 تا بچه دارن راضیم هستن 

اینکه شما دور و ورتون نیست دلیل بر دروغگویی این دوستان نیست. حتی سر نزدید به شهر های کوچیک ببینید اونا براشون این تعداد بچه کاملا عادیه راضیم هستن به کسیم مربوط نیست 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره رونالدو هم جدیدا میبینی زده تو کار تبلیغ.  همه ی کسایی که چند تا بچه دارن تبلیغ میکنن فقط ...

شما سابقت خرابه 

رونالدو رو با خودت مقایسه میکنی؟ 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
آره رونالدو هم جدیدا میبینی زده تو کار تبلیغ.  همه ی کسایی که چند تا بچه دارن تبلیغ میکنن فقط ...

وافعا زندگی رونالدو با زندگی ایرانی های چند فرزندی قابل مقایسه است؟!

حالا کو تا رونالدو به پای ما برسه بدبخت بیجاره این مرد!

اما خدایی کاش تمام کسانی که ژن خوب و استعداد عالی داشتن کلی بجه می اوردن  نسل های بعدی نیاز دارن به اینها

الان میدونین که سر همون جمله آخر میتونم نی نی یار تگ کنم؟... به چه حقی تهمت میزنین؟ بعد دینتون هم ان ...

الان انسانيت رو گل مالیدی بدنامش کنی 

چ جالب تو چندتا کاربره معروف سايت اين جمله مشترکه   

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
الان میدونین که سر همون جمله آخر میتونم نی نی یار تگ کنم؟... به چه حقی تهمت میزنین؟ بعد دینتون هم ان ...

هر کاری صلاح میدونی انجام بده

فقط عصبانیت خوب نیست ادم باید ظرفیت نظر مخالف و داشته باشه بخصوص وقتی تاپیک میزنه

این خط این نشون. بخاطر همین بی ادبی که به کاربرای این تاپیک کردین و بخاطر تهمتی که به من زدین مطمئن باشین همون بچه ای که به خیال خودتون با رفاه داره بزرگ میشه و در آینده راضیه راضیه، قطعا بخاطر همین تکبر و فکر غلط شما روزی هزار بار میگه کاش به دنیا نمیومدم. 

حالا هی بشینید به بقیه بگید بچه های ما با رفاه اصلا افسرده نمیشن. 

قطعا جوابش در آینده مشخص میشه 

شما سابقت خرابه  رونالدو رو با خودت مقایسه میکنی؟

چرا برای بچه هاش تولد لاکچری نمیگیره؟ نمیگه بچه ها افسرده و عقده ای میشن؟ 

البته با منطق شما   

این خط این نشون. بخاطر همین بی ادبی که به کاربرای این تاپیک کردین و بخاطر تهمتی که به من زدین مطمئن ...

خودتو ناراحت نکن شیرت خشک می‌شه 

چرا برای بچه هاش تولد لاکچری نمیگیره؟ نمیگه بچه ها افسرده و عقده ای میشن؟  البته با منطق شما ...

چون بلکاربر عروس خانوما هماهنگ کرده‌ نگيره تولد تا شما پستشو بزاری

وافعا زندگی رونالدو با زندگی ایرانی های چند فرزندی قابل مقایسه است؟! حالا کو تا رونالدو به پا ...

مگه فقط رونالدوعه اخه

مردم عادی شون همینن به کسی هم مربوط نیست.... 

چون شما تصورت از خانواده پرجمعیت فقیره آخه بقیه چیکار کنن؟ 

این خط این نشون. بخاطر همین بی ادبی که به کاربرای این تاپیک کردین و بخاطر تهمتی که به من زدین مطمئن ...

این خط این نشون 

هیچ کس از آینده خبر نداره 

انشالله که هیچ بجه ای بد نمیشه 

نه اونهایی که تعدادشون زیاده نه تک فرزندها

ارووم باش

هر کاری صلاح میدونی انجام بده فقط عصبانیت خوب نیست ادم باید ظرفیت نظر مخالف و داشته باشه بخصوص وقتی ...

نظر مخالف وقتیه که من بپرسم بچه بیاریم یا نه. 

الان کسی اینو پرسید؟... بعدم شما اول یاد بگیر نظر که میدی تهمت نزن و توهین نکن بعد ببین کسی گفت چرا نظر مخالف میدی؟ 

این خط این نشون  هیچ کس از آینده خبر نداره  انشالله که هیچ بجه ای بد نمیشه  نه اون ...

مامان دو بچه‌ مثل من پیشکسوته 

کاربر های سايت و میشناسه همینطور اهدافشون   

چون بلکاربر عروس خانوما هماهنگ کرده‌ نگيره تولد تا شما پستشو بزاری

خیلی نمکدونی.