2777
2789
عنوان

مادر هایی که سه تا بچه دارین بیاین 🤭🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 111 پست
مامان دو بچه‌ مثل من پیشکسوته  کاربر های سايت و میشناسه همینطور اهدافشون    

باشه جواب تورو میذارم دنیای دیگه. 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
مگه فقط رونالدوعه اخه مردم عادی شون همینن به کسی هم مربوط نیست....  چون شما تصورت از خانواده ...

اصلا همچین تصوری ندارم به هیچ عنوان 

اکر بدون عصبانیت کامل پست هام رو میخوندی متوجه میشدی گفتم تو این شرایط اقتصادی و اجتماعی ودر جواب خانم هایی که فلانی رنگ برنج ندیده و تبلیغ فرزند اوری تو هر شرایطی میکنن

ادم بصورت کلی باید ی نظریه رو اثبات یا قانون کنه 

نه به صرف دیدن چند خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نمکدونی. 

قفل کن دیگه بره 

بعدا هم بزار تو حذف تاپیک   

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
اصلا همچین تصوری ندارم به هیچ عنوان  اکر بدون عصبانیت کامل پست هام رو میخوندی متوجه میشدی گفتم ...

زندگیشونه تبلیغ چی؟ چرا از زندگی شون نگن؟ 

کسی گفت مثل من باشین؟ بنده خدا ها گفتن شکم داریم یا نداریم 

فقط شما حق حرف زدن ندارید که

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
اصلا همچین تصوری ندارم به هیچ عنوان  اکر بدون عصبانیت کامل پست هام رو میخوندی متوجه میشدی گفتم ...

آمار تو ذهن بعضي کاربرا جایی نداره...چون فک ک فامیلا و اطرافیان بودند پس خوبه 

مقیاس بزرگتری به نام جامعه فقط براي یه جیز مد نظرشونه 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی