2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 130 پست
یعنی یه عمر اونجا موندگار میشیم درسته؟ 😭

زدی تو خال. مگر با یه دعوای خین و خین ریزی و شکستن حرمتها بتونی پاشی. و کوله باری از حسرت و اندوه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

فقط تو نی نی سایت شنیدم که میگن زندگی کنار مادرشوهر هرگز! هزاران نفر دارن توی آپارتمان باهم زندگی میکنن.خونه هاشونم جداس چه اشکالی داره؟ وقتی مجانی میتونی یجایی بشینی و خونه دار بشی چرا بری مستاجری.. البته که شخصیت مادرشوهر و خانوادش و نحوه برخورد خودت هم خیلیییی مهمه .

بنظر خودم که هم خودم و هم اطرافیانم تجربه زندگی طبقه بالا یا پایین خانه مادرشوهرو دارمن میگم که اگر شوهرت وابستشون نیس . و اگر آدم های بدی نیستن . شرط بزار و با حفظ حریم خصوصیت برو همونجا بشین . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون نطر پرسیدی من نظر شخصی ام رو میگم زندگی کردن تویه ساختمون با خانواده خودت یا همسرت اشتباه ...

🙁💔 داداشای دیگه ش همه مستقل شدن این اون وقت گیر داده بریم اونجا، اعصاب نذاشته برام، از دیشب قلبم درد میکنه

بسوزه پدر تجربه.... خواهر از دل سوخته ما خبر نداری

میدونم عزیزم چقدر سخته ولی واقعا نداریه گرونیه سخته گناه دارن مردا من طرفدارشون نیستم ولی واقعا برای این که دست زنش بگیره ببره سر خونه زندگیش با آرامش با خیال راحت چرا الان دعوا و درگیری پیش بیاد باید همدیگه رو درک کنید 

🌿❤️🌷

یعنی یه عمر اونجا موندگار میشیم درسته؟ 😭

خب درآمدش در چ حده؟؟

ولی بخدا خونه گرفتن شوخی نیس 

باید ی پشتوانه محکم داشته باشی 

اولش حرف یکی دوساله 

بعد موندگار میشی 

رو رفت و آمدت گیرن 

کی رفت؟ کجا رفت ؟ با کی رفت ؟ کی اومد ؟ 

هر موقع مهمون دارن شما در دسترسی باید هم برا سلام احوال پرسی بری هم کمکی باشه ازت انتظار دارن 

و دخالت های بیجا 

مواظب این چیزا باش 

تو منی یا من تو ابیت مال ما جداس  ولی تو یک حساط بعد همه خرج و زحمتشو نامزدم کشیده میخان بر ...

بدترش اینه حتی خونه هم به اسم نامزدم نیس خیالم راحت باشه،  دو روز دیگه خدانکرده واسه پدرش اتفاقی بیوفته ارث بخوان تقسیم کنن من و بچه هام باید آواره کوچه خیابون بشیم 😕💔

البته اینم بگم دختر عموی من تعهد محضری گرفت ک بعد ۴ سال محل زندگی شون رو از اطراف شهرمون بیارن خود شهر 

اینم باید در نظر بگیری ک اون شوهرش واقعا تابعش هست 

و ب حرفش و قولش عمل کرد میتونه عکس اینم باشع

😕💔 چرا درک نمیکنم خب تو این اوضاع گرونی و بدبختی و نداری 😑🙏 چه اشکالی داره به چند مدت اونجا باشن ...

چرا حس میکنم نامزدمی داری اینا رو میگی اونم همینا رو میگه😕🤌

چیکارا میکنن؟ حد و مرز دخالتاشون درچه حده؟

در ظاهر اصلا دخالت نميكنن ولي فقط در ظاهر

زياد نميان زياد نميريم

ولي وقتي مهمون مياد خونه مون ميفهمن كيه

بعضي چيزا رو از بچم ميپرسن

بچه خواهر شوهرم آرامش برام نذاشته از بس مياد خونه ما

عمرم جواني ام تباه شده

عقل الانمو داشتم نه من ميومدم نه شوهرم اينجا هزينه ميكرد

اگه برا خودت ارزش قايلي اصلا اونجا نرو

بذار شوهرت ناراحت بشه

شده بقول دوستمون بمير تيكه تيكه شو ولي اونجا نرو