2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 130 پست
انشالله اینا بخاطر یه ذره مهریه چیکارا که نمیکنن😂 میرن یه دختر ساده پیدا میکنن  که هم بتونن ...

من خودم اعتقادی ب گرفتن مهریه ب ولله ندارم 

اگر راضی نباشم نمیگم ۱۰۰ درصد ولی ۹۰ درصد خودمو نجات میدم و فرار میکنم از اون جهنم 

ولی اینکه انقدر ارزش آدمو میارن پایین عذاب اوره 

کسی ک مرد زندگی باشع نه میزاره زن ب فکر طلاق گرفتن باشه ن شرایط رو جوری فراهم میکنه ک حتی بحثش پیش بیاد

یکی از دوستای من ازدواج کرد مهرش ۱۱۴ تا سکه و یه خونه بود

انقدر شوهرش خوب و عالیه از هر نظر دوست من ۱۰۰ سالم ک بگذره پشیمون نمیشه چون افتاده تو کوزه عسل😂😂😂

من خودم اعتقادی ب گرفتن مهریه ب ولله ندارم  اگر راضی نباشم نمیگم ۱۰۰ درصد ولی ۹۰ درصد خودمو نج ...

ددقیقا منم اصلا برام نیس 

ولی اینکارارو که میکنن آدم چشمش میترسه. 

یه جوری میگن ۱۴ تا انگار ما رو دست خانواده هامون موندیم .یه زن بیوه باور کن مهرش بیشتره😂

مامان منم همیشه میگه . میگه آدم وقتی تو زندگی به مشکل بخوره. همه رو میبخشه و میره تا زودتر خلاص بشه

ولی این کاری که اینا میکنن اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اعتقادی ب گرفتن مهریه ب ولله ندارم  اگر راضی نباشم نمیگم ۱۰۰ درصد ولی ۹۰ درصد خودمو نج ...

تو این دوره زمونه سخته با یه آدم خسیس زندگی کرد .

ما دخترا نمیتونیم واقعا 

باور کن انگار خودمی  منم یه ساله نامزدم  خیلی بهش وابسته شدم  بعد یه سال زدن زیرش ...

وای اینکه طرف خوانوادشه خیلی بده که قربونت برم یه کاری کن بیاد سمت تو ، اینجوری خیلی عذاب میکشی 🥺 نامزد منم نمیدونم هنوز با خودش چند چنده شاید داره خرم میکنه ولی تو ظاهر کاملا طرف منه اصلا به خانوادش رو نمیده 

چن وقته نامزدی ؟ سر مهریه یه رسم جدیدی در اوردن  میگن خونه آینده و از این حرفا  که ندن& ...

تازه چند ماهه نامزدیم، البته نامزدم نه خواستگارمه تازه، نه سر مهریه توافق کردیم عروسای دیگه مهریه شون همه بالای ۱۰۰ تاعه مال منم گفتن عین اونا ، فقط سر خونه هه شر شده،

این ۱۴ تا سکه واقعا زوره  یکی بود اومد خواستگاری من خونه و ماشینش داشت ؛ شغلش هم درآمدش ب ۱۵ ت ...

خداروشکر نامزدم تا ۱۰۰۰ تا سکه هم قبول کرده فقط چون میدونم دادگاه بیشتر از ۱۱۴ تا رو سخت میده خودم نخواستم ۱۰۰۰ تا😑 خونه رو گیر داده فقط

وای اینکه طرف خوانوادشه خیلی بده که قربونت برم یه کاری کن بیاد سمت تو ، اینجوری خیلی عذاب میکشی 🥺 ن ...

آره خیلی بده اینجوری .

عزیزم فکر نکنم دیگه همه چی درست شه 

نامزدیم تقریبا بهم خورده دیگه 

تازه چند ماهه نامزدیم، البته نامزدم نه خواستگارمه تازه، نه سر مهریه توافق کردیم عروسای دیگه مهریه شو ...

خداروشکر عزیزم .

مسئله خونه هم قبول میکنه کم کم 

نگران نباش