بچه ها من و خواستگارم همه چی مون اوکیه ولی سر مسئله خونه یه مدت به مشکل خوردیم چیکار کنم یعنی؟ من میخوام مستقل باشیم ولی این میگه خونه طبقه بالا مادرشون باشیم، بعد میگه قول میدم دخالت نمیکنن و بعد یه مدت خونه میخریم میریم چیکار کنم به نظرتون؟ خیلی حالم بده😫😭
فقط تو نی نی سایت شنیدم که میگن زندگی کنار مادرشوهر هرگز! هزاران نفر دارن توی آپارتمان باهم زندگی می ...
خواهر یه دختر بیست ساله مگه چی تو سرشه که بره با خانواده شوهر تو خونه خودشون در بیفته این بزرگترها هستن که با فضولی حرف درآوردن پرکردن شوهر و... زندگی رو به یه دختر بیتجربه و کم سن سخت میکنن. دخترا که میشینن تو خونشون یا درس میخونن یا به خودشون میرسن یا لالا و خونه مامان... اون مادرشوهر و خواهرشوهر هست که میشینن داستان درست میکنن و نقشه میکشن. برنامه ریزی میکنن. مثلا میگن ببینیم دختره داره چیکار میکنه کجا رفت با کی رفت کی اومد چی میخوره چی مخره فک و فامیلش چقدر میان و.... دختر جوون که به این چیزها کار نداره که کی میاد کی میره
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم عزیزم چقدر سخته ولی واقعا نداریه گرونیه سخته گناه دارن مردا من طرفدارشون نیستم ولی واقعا برای ...
ما هم درک کردیم کارمون به طلاق و تو سری خوردن رسید آخرش یا خودشون بیرونت میکنن یا فرار رو برقرار ترجیح میدی. اگرم واقعا نمیتونه کرایه خونه بده خوب اون خونه رو بدن اجاره خودشونم جای دیگه اجاره کنن
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ببین اگر میتونی بگرد یه خونه با رهن و اجاره کم پیدا کن حتی اگه قدیمی هم باشه برید بشینید شوهرت تونست بعدن خونه بخره بشین باهاش صحبت کن بگو حتی اگه دوطرف عالی هم باشن و دخالت نکنن باز کم و بیش مشکل هست اگه تو اطرافیانتون دارید براش مثال بزن
تمومش کن آبجی جان دیوونت میکنن حیفی جوونی وقت برای ازدواج داری نکن اینکارو
تازه ۱۰ سالم ازم بزرگتره ، همه جوره باهاش کنار اومدم ولی این کوتاه نمیاد😭 بیشعور اومد من و وابسته خودش کرد حالا راحت میگه نمیتونم خونه جدا بگیرم، درصورتی که روز اول مادرش گفت اگه نمیتونن اینجا بمونن براشون خونه میگیریم ولی الان زدن زیرش