2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 130 پست

عزیزم چون نطر پرسیدی من نظر شخصی ام رو میگم

زندگی کردن تویه ساختمون با خانواده خودت یا همسرت اشتباه محضه

نکنید اینکارو

قول چیزی رو میده که دست خودش نیست!!!

باید بتونی تحمل کنی

یه تاپیک بزن بگو کیا بامادرشوهر تویه ساختمونن

ببین راضین یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه چی بگم به عنوان یه زخم خورده فقط با پیغمبر خدا میشه یه جا نشست ولا غیر. اگه پیغمبرن برو...   

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

تو منی یا من تو ابیت مال ما جداس  ولی تو یک حساط

بعد همه خرج و زحمتشو نامزدم کشیده میخان برادر شوهرمو بفرستن طبقه پاین مااا😐😐😐

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟

😕💔 چرا درک نمیکنم خب تو این اوضاع گرونی و بدبختی و نداری 😑🙏 چه اشکالی داره به چند مدت اونجا باشن همین که قرار نیست خدا تومن ماهی اجاره بدن خودش خوبه تازه باید متشکرم باشی که خونه طبقه بالا بهت میدن بشینی چیه بری تو یه خونه ای مال یکی دیگه هست بشینی هر روز درگیر اسباب کشی باشی درک کنید مرد ها رو تو رو خدا 

🌿❤️🌷

خرش از پل بگذره تمومه اینجا بندو وا بدی سریای بعد و بعدتر هم باید شل کنی

خیلی ناراحت شد از اینکه دید اینقدر پافشاری میکنم میگه اصلا قانع نیستی😭 در صورتی که حاضرم خونه ۵۰ متری برم ولی مستقل باشم 

خیلی ناراحت شد از اینکه دید اینقدر پافشاری میکنم میگه اصلا قانع نیستی😭 در صورتی که حاضرم خونه ۵۰ مت ...

حالا ما بهت میگیم اینجا شل بگیری تا ابدو ده اونجا جاته

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
😕💔 چرا درک نمیکنم خب تو این اوضاع گرونی و بدبختی و نداری 😑🙏 چه اشکالی داره به چند مدت اونجا باشن ...

بسوزه پدر تجربه.... خواهر از دل سوخته ما خبر نداری

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
اونو بده کرایه شما برین کرایه خانواده شوهرم آدمای خوبین آرزوشون عروس دار شدن بوده ما خونه خودمونه دی ...

قبول نمیکنن اجاره بدن🥲 یک ذره انگار ارزش ندارم براشون