2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 130 پست
وقتی طرف پول داره خونه جدا بخره و نمیخره این یعنی چی ؟😑 چرا وقتی میتونه بخره من باید برم عذاب بکشم

اوکی .اگه پولشو داره پس این یه مسئله جداس. من گفتم تا مدتی بشینین که خانه دار بشین نه تمام عمر. اگه شوهر منم میگفت همیشه باید پیششون باشم قبول نمیکردم . 

خب درآمدش در چ حده؟؟ ولی بخدا خونه گرفتن شوخی نیس  باید ی پشتوانه محکم داشته باشی  اولش ...

درامدش فک کنم تا ۱۰ تومن باشه ولی خیلی کمه تو این گرونی ها😫 منم واسه همین دخالتا میترسم، یدونه دخترم، مامانم جز من کسی و نداره خب شاید دلش بخواد روزی ۵ دیقه بیاد پیشم اونوقت اونا نمیگن مادرش هر روز میاد چرا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂💔 چون دارم دعوتتون میکنم یکم بیشتر مردا رو درک کنید همین 

درکش میکنم بخدا، ولی درک وقتیه که طرف پول نداشته باشه ولی این باباش خیلی پولداره راحت میتونه برامون خونه بگیره ولی نمیگیره

من خودم ۳ سال طبقه پایین مادر شوهر بودم که یک سالشم خواهر شوهرمم اومد تو اون ساختمون ،از ۷ صب تا ۴ بعدازظهرم سرکار بودم ،هیچ وقت تو کارم دخالت نکردن رفت و آمدمو چک نکردن هیچ وقت بدون دعوت خونم نیومدن کارمونم داشتن از قبل زنگ میزدن  به گوشیم بعد میومدن جلو در ،ولی بااااازم میگم تو یه ساختمون بودن وااقعا اشتباهه ،تو هیچ وقت بهش پیشنهاد نده چیکار کنه زمین بفروشه یا اونجا رو بده مستاجر فقط بگو من صبر میکنم تا پول جمع کنیم خونه مستقل بگیریم ،تو همین سایت یه سرچ کن خانه مادرشوهر کلی تاپیک میاد که هیچکس راضی نیس 

درکش میکنم بخدا، ولی درک وقتیه که طرف پول نداشته باشه ولی این باباش خیلی پولداره راحت میتونه برامون ...

وظیفه پدرش نیست برای شما خونه بگیره پول داشته باشه کار کرده خودش خریده همسر شما هم کار کنه خودش بخره 

🌿❤️🌷

خواهر زخم خورده ای یا از تجربیات زخم خورده ها میگی؟ 

نه من شوهرم همون روز اول خودش خونه جدا گرفته بود و از اینطرفهم خانواده همسرم عالی هستن خیلی

ولی دخترخالهام همینجوری بودن

یکیشون بخاطر اذیتهای مادرشوهرش تا پای طلاق رفتن ۱۰باره

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
تازه ۱۰ سالم ازم بزرگتره ، همه جوره باهاش کنار اومدم ولی این کوتاه نمیاد😭 بیشعور اومد من و وابسته خ ...

اوه اوه از اولش بخوان اینطوری کنن باهات که خیلی بدجنسن

دورشو یه خط قرمز بکش عزیزم

از این خانواده به شما خوشی  راحتی نمیرسه

ده سال هم که بزرگتر

اون تاپیک پربازدید دیروزو دیدی گفت با اختلاف سنی بالا حتی۸سال ازدواح نکنید؟؟؟؟

ببین اگر میتونی بگرد یه خونه با رهن و اجاره کم پیدا کن حتی اگه قدیمی هم باشه برید بشینید شوهرت تونست ...

کلی مثال زدم کلی بحث کردم کو گوش شنوا میگه اول زندگی عقب میوفتیم اگه بریم مستاجری... نمیدونم والا، یکمم دلم براش سوخت گناه داره جیبش خالیه ولی پدرش واقعا پولداره و حاضر نیست اصلا کمک کنه این اذیتم میکنه 

درکش میکنم بخدا، ولی درک وقتیه که طرف پول نداشته باشه ولی این باباش خیلی پولداره راحت میتونه برامون ...

اینم عزیزم به خاطرت بسپار پول باباش مال خودشه

مال پسرش که نیست اصلا توقع نداشته باش نه این خواستگارت نه خواستگارای دیگتون

این خانواده کلا نمیخوان پسرشون جدا شه

بخاطر همین هم پسره رو اینطور باراوردن

هم خودشون خرج نمیکنن

بری تو اون خونه تا اخر عمرت باید زندگی با مادرشوهر رو تحمل کنی.کل رفت و امد و بحث و دعوا بالاخره هست دیگه

کلا از همه جیز زندگیت سر درمیارن

اوکی .اگه پولشو داره پس این یه مسئله جداس. من گفتم تا مدتی بشینین که خانه دار بشین نه تمام عمر. اگه ...

پدرش کلی زمین داری ، خیلی خیلی زیاد ، ولی اصلا کمک نمیکنه ، این طفلکم میگه یکم اینجا باشیم کم کم وام بگیریم خونه بگیریم ، درصورتی که تو این گرونی چجوری میخوایم بدون کمک خونه بگیریم😞 داغون ترین خونه الان ۲ میلیارده،  ما از صفر چجوری به اینقدر برسیم؟

مامانش خودشو رو کرده یا داره نقش خوبا رو بازی میکنه

من که روز اول حس خوبی ازش نگرفتم ولی به ظاهر خیلی ادا مظلوما رو در میاره میگه ما تو کار عروسامون دخالت نمیکنیم 

اوه اوه از اولش بخوان اینطوری کنن باهات که خیلی بدجنسن دورشو یه خط قرمز بکش عزیزم از این خانواده ب ...

عروس بزرگه سه سال اونجا بود اینا هم گیر دادن تو باید بیای در صورتی که عروس دومیه هم زیربار نرفت اونجا نیومد ولی من الان گیر کردم این وسط ، زورشون به من رسیده😔

اینم عزیزم به خاطرت بسپار پول باباش مال خودشه مال پسرش که نیست اصلا توقع نداشته باش نه این خواستگار ...

حتی اگه پسره وابسته خونوادش نباشه هم مشکل پیش میاد؟🙁 به نظرم از اوناست که به خوانواده اش رو نمیده ، ولی بازم میترسم میگم شاید نقشه ش باشه من و اونجا موندگار کنه