2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلم رو با یه کم سرکه بجوشون یه کم که نرم شد سرخ کن ادویه بزن بعدش رب و اینا با گوشت قل قلی درست کن نه بود میده نه بد مزه است 

ملس و اینا نیست چون کلا طعم نداره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

کلم پلو آخرین غذایی بود که خواهرم برام پخت، بعدش تصادف کرد و فوت شد ، ازین غذا خاطره بدی دارم 🥺

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
😂 اخه بار اوله نمیدونم خوشش بیاید یا ن  

اگه از استامبولی و عدس پلو و شوید پلو و.... خوشش میاد احتمال زیاد از اینم خوشش میاد،چون سبزیجات و کلم  قاطی برنجه و گوشت چرخ‌کرده قلقلی بینشون

بہ نظرم هرغذایے روباید براے یہ بارم شده امتحان ڪرد..خوشمزه س اونایے ڪہ دوست نداشتن شاید بامزه ها وادویہ هاخوب بازے نڪردن😊بازعفرون ودارچین 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
خب خوشش نیاد واااا. سر غذا سرتو میبره؟ خوشش نیومد پاشه نیمرو بخوره دیگه چرا عین موش میترسی ازش

نمیدونی ک چجور سگ میشه، ناهار نمیاد خونه،آماده میکنم یکی میاد براش میبره 

چند بار غذا بد بود زنگ زد با عصبانیت گفت این چه کوفتی دورس کردی😑

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
اگه از استامبولی و عدس پلو و شوید پلو و.... خوشش میاد احتمال زیاد از اینم خوشش میاد،چون سبزیجات و کل ...

سبزی نداشتم، دارچین زعفران زیاد زدم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
نمیدونی ک چجور سگ میشه، ناهار نمیاد خونه،آماده میکنم یکی میاد براش میبره  چند بار غذا بد بود ز ...

چه بی ادبه.رو دادی بهش دیگه. کلفتش که نیستی. بگو همینیه که هست. محکم باش دختر. همینمون مونده استرس اینو داشته باشیم. منم برای شوهرم غذا میپزم ولی هرچی خودم بخوام میپزم دوست داشته باشه نوش جونش نداشته باشه هم یه جیزی جور میکنه  میخوره خودش میدونه اگه غر بزنه بیچاره ش میکنم همون غذا رو دیگه نمیدم بهش 

من شیرازیم و عاشق کلم پلو ولی شوهرم و داداشام متنفرن شاید شوهرت خوشش نیاد

😥😥😥  خدا کنه خوشش بیاد، خودم دلم میخواس یبارم شده دورس کنم، نمیشد ی غذای دیگه واسه اون بزارم، اونم با ی بچه کوچیک 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.