2777
2789
چه بی ادبه.رو دادی بهش دیگه. کلفتش که نیستی. بگو همینیه که هست. محکم باش دختر. همینمون مونده استرس ا ...

سر شام خیلی حساس نیست هر چی بود میخوره یا تخم مرغ 

ولی سر ناهار حساسِ 

نمیتونم، عصبانی میشه من احمق لال میشم ☹️😑

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 اخه بار اوله نمیدونم خوشش بیاید یا ن 

خب عزیزم اگر میتونی درکنارش ی غذا ساده هم بپز خوشش نیومد اونو بخوره من وقتی میخوام ی غذا جدید بدرستم چون باباومامانم ذائقشون یجور دیگس و ممکنه خوششون نیاد درکنارش ی غذا دیگه هم میپزم البته ساده

چه بی ادبه.رو دادی بهش دیگه. کلفتش که نیستی. بگو همینیه که هست. محکم باش دختر. همینمون مونده استرس ا ...

من مجردم اما خب عزیزم میشه با راه ساده هم این مشکل رو حل کرد ونیاز به این همه نفرت وعصبانیت نیس خب بابای منم بعضی غذاهارو دوست نداره نمیشه ما بگیم یچی دیگه بخوره بماچه حق غر نداره ما برای اینکه بابامم اذیت نشه براش ی غذا درست میکنیم مثلا ماکارونی دوست نداره وقتی میپزیم در کنارش براش کته گوجه یا گوجه وباذمجون یا عدسی درست میکنیم بلاخره اوناهم زحمت میکشن

اینجور تنش هم پیش نمیاد

ملس چرا باید باشه؟ 

کلم و زردچوبه  و گوشته دیگه 

من که عاشقشم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من مجردم اما خب عزیزم میشه با راه ساده هم این مشکل رو حل کرد ونیاز به این همه نفرت وعصبانیت نیس خب ب ...

تنش رو همسر ایشون به وجود میاره.شما هم اشتباه میکنید عزیزم. مادری کردن برای مرد بالغ اشتباه محضه. هیچ زنی هم لایق استرس مشیدن و تحقیر شدن سر غذای همسر نیست. همسر منم بد غذاست ولی انقدر بالغه که میدونه بچه نیست و منم مادرش نیستم 

تنش رو همسر ایشون به وجود میاره.شما هم اشتباه میکنید عزیزم. مادری کردن برای مرد بالغ اشتباه محضه. هی ...

اینکه مادری کردن نیست عزیزم، همونطور که من یسری چیزا رو دوست ندارم و نمیپسندم و دلم میخواد بهش توجه بشه درمقابل طرفمم این حق رو داره از چیزایی که خوشش نمیاد منم بهشون توجه کنم

درکل میدون جنگ نیست زندگی کردن وقتی من یکجور رفتار رو دوست دارم باید برای طرف مقابلمم همینو بخوام زندگی که نباید فقط طبق خواسته من باشع و کسی که شریک زندگیمه فقط براورده کننده نیازهای من و خودش دیگ مهم نباشه

بله رفتار شوهر ایشون درست نیست میتونن حلش کنن هرچند استثناهم وجود داره منکر این نیستم