2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
خودم راستش کمی کم‌رو هستم زیاد رو میدم به طرف مقابل زیاد محبت کردن بلد نیستم البته شاید دلیل اینه تو ...

ببین من بدون اینکه این نظرتو بخونم بالا کامنت گذاشتم زن وقتی محبت نبینه میشه حسرت وبهانه طلا. وپول..‌خانما محبت میخوان توجه میخوان .شما مشکل خودته دیگران رو واردزندگیت کردی.بنظرم من بهش فرصت بده هردو تحت درمان برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جالبه امسال شما همیشه حقو به زن میدید گاهی واقعا زنها مقصرن.من نگفتم مساله خیانت بوده یه طور د ...

مرد ها بدترن 

لا اقل میشه دو سه تا زن خوب پیدا کرد ! 

اما مرد خوب هرگز

تو قضیه خیانت هم آقا تقصیر بیشتری داره اگه تعهد داشت به خانومی جز زن خودش نزدیک نمیشد 

من به عنوان یه خواهر پیشنهاد میدم

یه مدت پیگیر طلاق نباشید

بهش فرصت بده 

اجازه بدید خونه پدرش بمونه

شاید سر عقل بیاد 

بی شک بزرگترها پا پیش میزارن برا اشتی دادنتون

شما اون موقعه شرط بزارید که خانم باید این رفتارهای غلط رو‌کنار بزاره

اگه تونست که چه بهتر اگه نه گفت تغییری نمیکنه 

بعد اقدام کنید برا طلاق

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
خودم راستش کمی کم‌رو هستم زیاد رو میدم به طرف مقابل زیاد محبت کردن بلد نیستم البته شاید دلیل اینه تو ...

هیچکس نمیگه دوغ من ترشه...

مادرپسرتو ببین و درمورد مشکلات و خواسته هات باهاش صحبت کن

محبت نکردی بعد انتظار چی داری

شما میدونستی یه زن چقد سخته براش بی محبتی؟؟؟؟

دلیلم نمیشه چون محبت نکرده شمام محبت نکنی

من همسرم خجالتیه زیاد محبت نمیکنه ولی خودم دم به دقیقه محبت عشق...

رد میشم میبوسمش یکار میکنم براش فراموش کنه تشکر کنه میگم تشکر کن دیگه

یا بش میگم چندتا دوسم داری یا بگو دوستت دارم خانومم 

یایایایایایا......

خوب عزیزم؟

صد در صد منو همسرمم هزار و یک مشکل داریم ولی حلش میکنیم با صحبت گاهی وقتام با دعوا 

ولی همدیگرم با دنیا عوض نمیکنیم

شمام پایه بچه در میونه برادر

خواهشا بیشتر فکرکن و هرکاری لازم برای زندگیت انجام بده

با همسرت صحبت کن خواسته هاتو بگووووو اگر شده با دعوا ولی بهش بفهمون فلان چیو میخای

ولی خواهش میکنم بچتون نزار جزئی از بچه های طلاقی بشه

اینجا اکثرن ازشوهراشون دلشون پره، دارن رو شما فرافکنی میکنن و جبهه دارن واقعا 

مادری که بچه ۳ساله ی خودشو کتک میزنه، سه هفته از بچش خبر نگرفته، سابقه ی خودکشی داره، با همه حتی اقوام خودش قطع ارتباط کرده ،هیچ جوره ادم سالمی نیست

شما به حرف مشاور واقعی و روانشناس گوش کن، اینجارو ول کن اینجا همه تو زندگب خودشون موندن فقط دیدگاهه نه حرف درست

اگر جداشدید همیشه با یه مشاور کودک درارتباط باشید شیش ماهی یبار با پسرتون برید اون بهتون میگه چکارایی لازمه برای بچه بکنید اینجوری پسرتونم خوب بزرگ میشه

همیشه فرصت برای جداشدن هست. یکبار دیگه تلاش کنید زندگی رو درست کنید. خانمتون نیاز به درمان داره. ا ...

و اینکه خودتون اقرار کردید خیلی اهل محبت نیستید. 

رو این مسئله خیلی کار کنید. 

زن مرتب باید از طرف همسرش با محبت شارژ بشه. از هر فرصتی استفاده کنید تا بهش محبت کنید.

باور کنید زندگیتون متحول میشه. 

ببین خودتم مقصری چ ا مادر نیاد خونهدمگه چه اخلاقی دارن ؟همیشه همراه همسرت باش اما خانوادتون را ترک ن ...

اون میگه کلا ترک کن مثلاً تو‌هیچ مراسم خانواده من شرکت نکردم ی بار رفتم عروسی پسر عموم خودشو باز زد به خودکشی که برگرد دارم خودمو میکشم منم دیدم همیشه انگار حرف خودشه همون موقع دیگه قیدشو زدم

خدا خیر پدر مادر شمارو بده.حداقل تونستن در حد توان مدیریت کنن ولی بنظر شما همه از پسش برمیان؟وقتی اد ...

درسته حق با شماست یسری ها بعد از جدا شدن نمیتونن شرایط رو مدیریت کنن 

امیدوارم مادر پدرایی که این  مشکلو دارن بهترین تصمیم و بگیرن که هم آینده بچشون هم زندگی خودشون خوب پیش بره و به خطر نیوفته 🥲

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

ای کاش توی تاپیک بودی 

زنش رو طلاق داد بعد چند ماه زن گرفت 

و توی این شش ماه که زن دوم گرفته بود زنش فقط نفرینش میکرد که بچه هات باید از اینجا برند 

بچه ها تنها شده بودند می ترسیدند تو خونه صداشون در نمیومد 

این آقا هم بچه ها رو فرستاد پیش مادرشون بعد دو روز بچه ها رو پس فرستاد 

بنظرم همین زن اول رو آدمش کن بذار بچت آرامش داشته باشه 

چرا فک میکنی همه زندگیاشون بدون دردسر داره می‌ره جلو 

بالاخره هر کس ی جور داره تو زندگیش میسوزه

وقتی عذا میگیره برای پول و طلا بهش بگو 

خانم ماشین حسابت رو بیار چند عدد ریاضی دیگه 

حساب کن ببین اگه بعد قسط و وام ها و خرج زندگی پولی باقی موند برو طلا بخر برو .... 

فکر نکن کسی برای بچت مادری می‌کنه 

اگه میخای بگی مادر خودش هم مادری نمیکنه حداقل بچه رو با بد رفتاری نمیترسونه حاضر نیست بچش ضرر کنه 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

تلاش کنید برای زندگیتون تا انشاالله از نو بسازینش.چون با طلاق بیشترین ضربه به بچتون واردمیشه.شما دوتا بعد جدایی ازدواج میکنین بچتونم یا زیردست نامادریه یا ناپدری و هیچکدوم ازین دوتا نمیتونن جای پدر یا مادرو بگیرن حتی اگر جزو بهترین ادمای دنیا باشن....

شوهر منم از من متنفره اما سکوت میکنه بخاطر بچمون 

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

(بار ها به من گفتن چرا داری باهاش زندگی می‌کنی من تو این 8سال زندگی کلا ازش سرد شدن نه کاملا ولی تقریبا 

نمی‌دونم الآنم با بچه م خونه پدرم زندگی میکنم)

معلومه از اون مردای دهان بین هستی و به اطرافیانت زیادی رو دادی که به خودشون اجازه بدن بارها  بگن چرا داری باهاش زندگی می کنی !!!!! به چه حقی باعث سرد شدن شما شدن؟چرا نگفتن کم رو نباش بهش محبت کن زندگیتو گرم کن ؟؟چرا نگفتن ممکنه زنت افسردگی بعداز زایمان گرفته باشه خرجش کن ببرش دکتر درمانش کن ؟چرا نگفتن ببرش سفر دلش باز بشه ؟چرا نگفتن کاری کن خوشحال بشه؟؟ شما مشکلت همونجاست که بهش پناه بردی  الان اطرافیانت خوشحالن؟ میدونی چرا چون همینو میخواستن صدبار دیگه هم که زن بگیری و طلاق بدی داستانت همین میشه تا خودتو درست نکنی زندگیت درست نمیشه نمیدونم چرا بعضی پدرومادرا دلشون نمیاد پسرشونو زن بدن هی سعی میکنن برش گردونن 

دلیلش هم میگید من خیلی دو‌دل شدم البته به خاطر آینده بچه 

تو فک کن شاید ی روزی بشه تو پول نون نداشته باشی ای میخا چ غلطی کنه😑

با همچین ادمی چرا میخای زندگی کنی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕