2777
2789
عنوان

با همسرتون چه حرف هایی میزنید

879 بازدید | 41 پست

دوستان من بسیار کم حرفم

نمیدونم چی بگم

فقط در مورد اخبار و فیلم و ماشین و مسایل کلی حرف میزنم

هیچوقت با آقایون صحبت نکردم همیشه با دخترا بودم و این اولین باره من با یه مرد تنها میشم

با پدرم و برادرامم هیچوقت حرف نزدیم 

الان بعد از دو سال هنوزم نتونستم یادبگیرم چی بگم

کار خوبه خدا درست کنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد مسایل مالی و کاری در مورد اتفاقات روزمره و همکاراش و حرفایی که بینشون رد و بدل میشه.یه وقتایی هم حوصله نداریم هر کدوم با گوشی برای خودمون فیلم میبینیم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من خودم همسرم کم حرفه ...میاد باهاش گرم صحبت میشم ..چیکار کردی  ..کارت امروز سخت بود نبود ...ه ...

وقتی میریم پارک یا تو ماشین من هیچ حرفی نمیاد نظرم 

ولی مردمو میبینم با هم گرم صحبتن

من بیشتر میگم این مغازه جدیده اون ماشینه خوشگله

در این حد صحبت میکنم

کار خوبه خدا درست کنه...

وقتی میریم پارک یا تو ماشین من هیچ حرفی نمیاد نظرم  ولی مردمو میبینم با هم گرم صحبتن من بیشتر ...

بازم خوبه عزیزم ...مثلا بیرون رفتی .و اومدی خونه ماجرا رو براش تعریف کن خوب میشه مجبور میشه دو کلمه حرف بزنه ...منم اینجوری هستم 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

وقتی میریم پارک یا تو ماشین من هیچ حرفی نمیاد نظرم  ولی مردمو میبینم با هم گرم صحبتن من بیشتر ...

ما وقتی میریم کافه همیشه سکوتیممم بعددختر پسرای اطرافمو میبینم گرممم صحبت هستن همش میگم اینا چی میگن 

انقدر کم حرفم حالم گرفته میشه

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

من برعکس شوهرم خیلی کم حرفه 😁

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭