2777
2789
عنوان

با همسرتون چه حرف هایی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هرچی خواستی حرف بزن 😂😂😂

از روزت بگو 

از اینکه چیکار کردی 

از اونم اینا رو بپرس 

در مورد آینده 

در مورد هدف هات 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

از جزئیات شغلیش؟ از همکاراش دونه دونه میپرسم.

از جزئیات سرکار خودم میگم، از همکارام میگم.

بیرون باشیم حرف کم بیاریم. اگه خاطره ایی تو اون محلی که هستیم داشته باشم میگم مثلا اولین بار کی رفتم اونجا با کی رفتم. دیگه خیلی کم حرف بیارم ادما رو نگاه میکنم یه نکته گیر میارم میگم مثلا در مورد تیپشون اینا. کلا خیلی سعی میکنم حرف بزنم. چیزهای جزئی و بی اهمیت ولی حرف میزنم

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

هر چرت پرتی که دوس داریم میگیم کلیم مسخره بازی در میاریم میخندیم همه دیگه ام مسخره میکنیم البته اون خیلی منو مسخره نمیکنه من بیشتر کلا خوشمیگزره ولی جلو بقیه اینقد باشخصیت جدیه که ابجیام میگن خسته نمیشه از اینکه شوهرت اینقد جدیه میگم اون روی اینو شما هنوز ندیدید 

زیاد کتاب بخون ذهنت باز میشه در هر چیزی میتونی اظهار نظر کنی

از آرزوهاتون

از خاطرات بچگیت

از سوتی خنده دار

از اشتباهاتی ک درس گرفتی

از تجربیاتت

در مورد همیناهم از اون سوال کن

کاربر قدیمیم از سال۹۷🌹 اسممو دوس نداشتم تغییر کاربری دادم😊
بازم خوبه عزیزم ...مثلا بیرون رفتی .و اومدی خونه ماجرا رو براش تعریف کن خوب میشه مجبور میشه دو کلمه ...

همسرم حرف میزنه ولی من نمیدونم چی بگم

مثلا ازم میپرسه تو عشقتو چجوری ابراز میکنی

اون لحظه گفتم نمیدونم

ولی هنوزم نتونستم به خودم جواب بدم.

یا اینکه دوست داره بفهمه من چی خوشحالم میکنه چی ناراحتم میکنه.

من همش تو دلمه 

آدم خوبیه ولی یه ترسی تو دلمه

دوست دارم بهش بگم من مهمونی و رفت و آمد اذیتم میکنه ولی پیاده روی و فیلم نگاه کردن دوتایی برام لذت بخشه

یا دوست دارم بهش بگم بهم پول تو جیبی بده، نمیدونم چطوری بگم راستش من سختمه خودمو معرفی کنم علایقم حرفام کارهام .

در مورد ریاضیات و نجوم و تاریخ و .. میتونم ساعت ها بگم ولی در مورد خودم نمیتونم چند کلمه بگم

کار خوبه خدا درست کنه...

عزیزم ببین به چیا علاقمنده درباره اون چیز اطلاعات کسب کن. صحبت کن سوال بپرس. مثلا اگه ب اخبار علاقمنده خبر ببین بعد درباره خبرا باهاش بحرف. اگه به فوتبال علاقمنده درباره نتیجه بازی تیم محبوبش بپرس و وقتی داره تعریف میکنه با شوق گوش بده و از تو حرفاش سوال کن. مثلا اگه گف اره پرسپولیس قهرمان شد بگو چندمین باره قهرمان میشه قبلا مربی کی بوده، الان کیه؟

یا مثلا اگه ب فیلم علاقه داره بگو یه فیلم دیدم ک .. بعد فیلمو تعریف کن. خلاصه بگرد دنبال علاقمندیش، درباره ش فکر کن و حرف اماده کن و شروع کن. حالت پرسشی وسط حرفات باشه تا مکالمه دو نفره بشه. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

من خیلی حرف میزنم دقیقا اگه کم حرف بزنم نه تنها شوهرم که خانوادشم افسردگی میگیرن شوهر خودمم خیلی مجردی کم حرف وسربه زیرو سایلنت بوده جوری که الان همه میگن باورنمیکنیم این ادم همون ادم قبل باشه چندوقت پیشا دخترخالش میگف مردم زن میگیرن اروم میشن توخودشون میرن پسرخاله ما شیطون ترشده 😂حرفم ازهرچی که فک کنی میزنم ازکارخونه ازادمای بیرون ازتلویزیون از اشپزی ازهرچی که فک کنی انقدر باید حرف بزنی که خودت متوجه نشی حرف ازکجا اومده

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️