2777
2789
عنوان

با همسرتون چه حرف هایی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 41 پست

وای یاد خودم افتادم اوایل تا3.4سال همینطور بودم یموقع میدیدی یه مسیر4ساعته باهم میرفتیم هردو سکوت بعد بقیه رو میدیدم چقدر حرف میزنن ولی بعد یواش یواش درست شد از محل کارش و رفت وامدش اتفاقای روز درس دخترم یا اتفاقات تو خانواده و مملکت. الان برعکس اوایل درحال حرفیم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکاری میکنی فقط سعی نکن بزوور حرف بزنی خودت باش هیچی قشنگتر از این نیست سکوت خیلی بهتر از چرت و پرت گفتنه بنظرم سعی نکن صرفا برای اینکه چیزی گفته باشی دائم حرف بزنی

همسرم حرف میزنه ولی من نمیدونم چی بگم مثلا ازم میپرسه تو عشقتو چجوری ابراز میکنی اون لحظه گفتم نمی ...

اگه واقعا سختته یه جوری بگو ک برات آسون بشه. مثلا با یه حرفی ک برات ساده تره شروع کن بعد یه ارتباطی بین اون حرف و حرف اصلیت برقرار کن و برو سر اصل مطلب. مثلا دوس داری بگی مهمونی دوس نداری دو تایی بیرون رفتنو بیشتر دوس داری، بگو داشتم امروز با دوستم حرف میزدم شلوغ بود دورش، هر وقت بهش میزنگم همینه همش مهمونیه. برعکس من که اصلا از مهمونی خوشم نمیاد. چیه بابا آدم اگه خودشو شوهرش تنها برن بیرون بیشتر حال میده. نظر تو چیه؟ 😅😅

البته خب اگ مستقیم بگی بهتره ولی اگه واقعا سختته میتونی از روش غیر مستقیم شروع کنی بعد کم کم مسنقیمش کنی.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
وای یاد خودم افتادم اوایل تا3.4سال همینطور بودم یموقع میدیدی یه مسیر4ساعته باهم میرفتیم هردو سکوت بع ...

من کل مکالمه تلفنمم اینه میگه چه خبر میگم سلامتی

میگه چیکارا میکنی میگم مثلا الان نشستم،الان غذا میپزم

اون یکمی میخواد بچگانه یا طنزطور صحبت کنه

اولش اونجوری صحبت میکنه ولی خب من جدیم

خشک و بی احساس

درونم خیلی احساساتیم ولی دوست داشتن یا ناراحت شدن و.. نمیتونم بروز بدم.

یه همکلاسی داشتم یبار بهم گفت منا تو آدم تک بعدی هستی

سعی کن زندگیت فقط نمره نباشه

اونموقع متوجه نشدم چی گفت ولی الان با تمام وجود احساس میکنم که تک بعدیم😕

کار خوبه خدا درست کنه...

اگه واقعا سختته یه جوری بگو ک برات آسون بشه. مثلا با یه حرفی ک برات ساده تره شروع کن بعد یه ارتباطی ...

طاهره جان مثالت عالی بود🙏🏻❤

این خوبه غیر مستقیم حالت طلبکارانه هم نداره. مرسی مرسی

کار خوبه خدا درست کنه...

من کل مکالمه تلفنمم اینه میگه چه خبر میگم سلامتی میگه چیکارا میکنی میگم مثلا الان نشستم،الان غذا می ...

کاش یه مشاور میرفتی و صحبت میکردی خوب میفهمم چطور هستی ولی راهنمایی من و امثال من نمیتونه کمکی بهت بکنه باید ریشه ی مشکلت رو پیدا کنی و رفعش کنی که فقط کار مشاور هست چون اگر رفع نشه هم خودت اذیت میشی هم همسرت. ولی در کل بعد بچه دارشدن یکم بهتر میشه ادم. 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
کاش یه مشاور میرفتی و صحبت میکردی خوب میفهمم چطور هستی ولی راهنمایی من و امثال من نمیتونه کمکی بهت ب ...

رفتم اتفاقا

یکیشون گفت اعتماد به نفستو ببر بالا و یه هنر یادبگیر

یکی دیگه م رفتم که گفت باید شش ماه قرص بخوری و افکارتو مثبت کنی 

که من اولی رو قبول داشتم و سعی کردم نقاشی یادبگیرم

و برای اعتماد به نفسم دارم راستش کار خاصی نکردم

کار خوبه خدا درست کنه...

رفتم اتفاقا یکیشون گفت اعتماد به نفستو ببر بالا و یه هنر یادبگیر یکی دیگه م رفتم که گفت باید شش ما ...

آفرین دقیقا همینطوره منم از وقتی رفتم تو کار قنادی خیلی خوب شدم و شرایطم بهترشد هم اعتماد بنفسم رفت بالا هم خیلی سرزنده ترو شادتر شدم

طاهره جان مثالت عالی بود🙏🏻❤ این خوبه غیر مستقیم حالت طلبکارانه هم نداره. مرسی مرسی

فدات عزیزم. من میفهمم چی میگی.

خودمم تا حدی خجالتیم. دارم رو خودم کار میکنم و البته نسبت ب قبل خیلی بهتر شدم. یکی از روش هایی ک خودم استفاده کردم همین بود ک بهت گفتم. اونی ک گفتی با مردها در ارتباط نبودی. عین خود من. من حتی برادرم نداشتم. بابامم اصلا باهامون صحبت خاصی نمیکرد فقط صبح ب صبح سلام همین. من مجردم ولی منم مثل شما بودم فوق العاده کم حرف ، ساکت تو جمع، حرف کم بیارم. وقتی رفتم سر کار هم اوایل همینطور بودم ولی دیگه دلم نمیخواست اینجوری بمونم. من فقط ظاهرا درونگرا بودم ولی در درونم یه آدم برونگرای شوخ بود. کم کم با بعضی همکارا بیشتر ارتباط گرفتم. شروع ب شوخی کردم. خانما کمتر حرف میزدن، گفتم مهم نیس با اقایون حرف میزنم شوخی میکنم. همین کم کم کم کم خیلی تغییر کردم. الان دیگه مثل قبل نیستم. راحتتر با کسی ک حتی تازه وارد باشه ارتباط میگیرم. 

بنظرم از مهمونی خیلی هم فراری نباش اتفاقا خوبه خودش یه تمرینه برا بیشتر حرف زدن. ببین خانما چی میگن راجب چیا حرف میزنن. یاد میگیری. هر کاری تمرین میخواد عزیزم. میدونی کم حرف بودن یا نبودن مسأله نیست هر کدومش میتونه خوب باشه اگه خود آدم باهاش حال کنه. خیلیا کم حرفن و با این قضیه اوکی ان ولی من خودم باهاش اوکی نبودم و دوسش نداشتم.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
فدات عزیزم. من میفهمم چی میگی.  خودمم تا حدی خجالتیم. دارم رو خودم کار میکنم و البته نسبت ب قب ...

منم دوست دارم بخندم و بخندونم

تو دل آدما جا باز کنم

مهمونیم برا این بدم میاد چون از بس به بقیه نگاه میکنم چشام قرمز میشه😁😅

خوبه که داری رو خودت کار میکنی واقعا خجالتی بودن آدمو از خیلی چیزا محروم میکنه

من خودم دانشگاه بهم پیشنهاد دادن که بعد از فارق التحصیلی همونجا مدرس شم وقتی به اینکه باید تدریس کنم برا چندین نفر فکر کردم، حتی برا مدرکمم نرفتم شمت دانشگاه

دخترای با دل وجرات و اجتماعی رو دوست دارم

کار خوبه خدا درست کنه...