2777
2789
خدانگهتون داره واسه هم من 21 سالمه آبجیم 16 بحثای دخترونه یا مثلا درمورد پسر مردمی چیزی باشه رو جلو ...

عزیزم خدا برادر خواهرتونم حفظ کنه برات

قدر با هم بودنتونو بدونید سنی ندارید ایشاله خاطرات خوشی رو برا هم بساززید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ههمینجوری دلم خواست عکسشو ببینم چرا ازدواج نکرده؟ شما ازدواج کردید؟

عزیزم ی مدت قصد داشت ازدواج کنه بعد جفت و جور نشد الان چند ساله میگذره میگه دیگه دوست ندارم ازدواج کنم

آفرین...خیلی خوبه که رابطتون خوبه... ضمنا به اونایی که عکس العمل بد نشون میدن اصلا جوابی نده...چون ...

بله من این تایپیک رو زدم ببینم بقیه هم همین حس رو دارن 

بعضیا خیلی بی ادبن

بدرك🗿

ببین کل وجودت به درک بیمار .چقدر زندگیت خرابه شخصیتت داغونه 

یه شکست خورده طرد شده بدبختی . اینجا عضو شدی که غریبه هام بهت توهین کنن و بی ارزشی وجودت رو به روت بیارن تا بیشتر از خودت و زندگیت متنفر بشی 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
به سلامتی عزیزم ان شاءالله همیشه کنار هم خوش باشید عکس داداشتو میزاری؟

عکس داداششو دیگه چرا؟😂

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

خدا نگه داره برادر شما رو هم ولی در نبود پدر مثل پدر میمونن هوا خواهرشونو دارن

لطف خداست 

منم دوست دارم حمایت برادرانه رو

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

برادر عزیز دل خواهره . جون خواهر به جون برادر وصله . الهی خدا برادرت رو‌ نگهداره واست . الهی اونم عاشقت باشه و عشقتون روز افزون باشه و جدایی نیفته بین تون. الهی خوشی های همو ببینید و لذت ببرید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃