2777
2789
برادر عزیز دل خواهره . جون خواهر به جون برادر وصله . الهی خدا برادرت رو‌ نگهداره واست . الهی اونم عا ...

وای ممنون عزیز دلم از دعای قشنگت واقعا خواهر دلسوز برادره اونم منو دوست داره کلا برادرا هم رو خواهراشون حساسن خدا نگه داره برادر شما رو هم❤️

وای ممنون عزیز دلم از دعای قشنگت واقعا خواهر دلسوز برادره اونم منو دوست داره کلا برادرا هم رو خواهرا ...

زنده باشید عزیزم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکه ۴۰ سالشه میگه ازدواج نمیکنم به دخترم میگه بچمه در اینده امیدم به بچه تو هست دلم آتیش میگیره

منم مجردم با خودم میگم بچه های داداشم انشاالله عین بچه های خودم میمونن وامیدم در آینده به اون هاست

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
نه اتفاقا هیچ وقت تمومی نداره خیال ادم راحت نمیشه

چی بگم اره عزیزم اگه همسراشون بد ذات باشن متاسفانه آدم همش دلشوره داره برادرش اذیت نشه ایشاله زن برادرای شما خوبن .ایشاله همه برادرامون در ارامش باشن

منم مجردم با خودم میگم بچه های داداشم انشاالله عین بچه های خودم میمونن وامیدم در آینده به اون هاست

عزیر دلم ایشاله اگه خودت دوست داری بخت و اقبال خوب نصیبتون بشه اگه نه که به برادرزاده هاتون محبت کنید مثل بچه ی خودتون میشن برادر زاده عشق عمشه

عزیر دلم ایشاله اگه خودت دوست داری بخت و اقبال خوب نصیبتون بشه اگه نه که به برادرزاده هاتون محبت کنی ...

خودم که دوست دارم ولی انگار خدا برای من کسی رو نیافریده....ممنون از دعای خوبتون

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
بله واقعا موندم چرا گفت بدرک چقدر مریضن بعضیا😭

ناراحت نشو اصلا ‌مطمعن باش زندگیش اسف باره 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
خودم که دوست دارم ولی انگار خدا برای من کسی رو نیافریده....ممنون از دعای خوبتون

ایشاله یکی مثل خودت که قلب مهربونی داری نصیبت میشه عزیزم .همه چی رو بسپار به خدا .ی زمانی که اصلا فکرشو نمیکنی خدا سر راهت قرار میده اگرم ازدواج نکردی چیزه مهمی رو از دست ندادی ازدواج همش مسعولیته غیر از اون با مشکلات زندگیت باید همش بجنگی در نهایت براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم🌹

ایشاله یکی مثل خودت که قلب مهربونی داری نصیبت میشه عزیزم .همه چی رو بسپار به خدا .ی زمانی که اصلا فک ...

ممنون بانوی مهربان