2777
2789
عنوان

طلسم یا دعا برای قبولی در امتحانات

19129 بازدید | 74 پست

دوستان کسی هست که دعایی چیزی بلد باشه که توی امتحانات قبول بشیم ؟ من برای امتحان فردا نیاز دارم 

لطفا اگه بلدین بگین 

ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضو بگیر چند صفحه قران بخون دلت اروم بگیره بعد شروع کن به درس خوندن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

طلسمی به اسم درس خوندن... حداقل الان بشین تا صبح بخون مطمئن باش ۱۸ ۱۹ میشی

درسا یادم نمیمونه 

خودمو میکشم از خوندن بعد میرم سر ‌ورقه همه چیز یادم میره و استرس میگیرم و به بد ترین نوع ممکن خراب میکنم 

درسا یادم نمیمونه  خودمو میکشم از خوندن بعد میرم سر ‌ورقه همه چیز یادم میره و استرس میگیرم و ب ...

دلیلش اینه با دقت نمیخونی.. چیزی نیست که استرس بگیری با ارامش بخون و توجه زیاد

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

دلیلش اینه با دقت نمیخونی.. چیزی نیست که استرس بگیری با ارامش بخون و توجه زیاد

خب چجوری ؟ واقعا با دقت میخونم و زیادم میخونم و سعی میکنم برا خودم توضیح بدم ولی این استرسی بودنم باعث میشه همه چی خراب بشه 

واقعا راهش اینه که استرس نداشته باشی  خودتو آروم کن و به خودت یاد آوری کن که من همه چی رو خوند ...

مرسی برای راهنماییت 

ولی همه چی الان خوبه ، مشکل اون ده دقیقه قبل شروع امتحانه 💔😱