2777
2789
عنوان

طلسم یا دعا برای قبولی در امتحانات

| مشاهده متن کامل بحث + 19132 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا  رو شکر چرا اگه دوست داشتی بگو آروم شی🙃

ممنون 

کلا روز جالبی نبود 

توی مدرسه مدیر و ناظم گیر الکی دادن بهم که چرا لباس فرم نپوشیدی ، دو ساعت برا اونا توضیح دادم ، بعد رفتیم سر کلاس امتحان رو دادم اومدم بیرون ، توی راه بارون شدید گرفت مثل موش آب کشیده شدم ، سر خیابون فاضلاب زده بود بالا همه جا سیل را افتاده بود و آب فاضلاب و بارون کل خیابون رو گرفته بود ، افتادم توی اون آب کلا کفشام و پاهام خیس شد 😑 حالا داشتم برمیگشتم یه عده واقعا بی شخصیت و بی فرهنگن و انگار تازه از پشت کوه اومدن ، با سرعت رد میشدن و سر روی ملت خیس میشد ، منم همینجوری دو تا ماشین از کنارم رد شد ، رسیدم خونه ، مامانم خونه نبود موندم پشت در ! حالا منتظر موندم مامانم اومده رفتیم داخل خواستم بعد اونهمه بلا که سرم اومده دوش بگیرم که دیدم دقیقا همون لحظه آب رفت ، سه ساعت کشید تا آب بیاد دوباره ، پدر دوستم سکته مرده الان بستری شده حالش خوب نیس برای اونم ناراحتم و ……

تاثیر از یکی دو نفر شنیدم بله موثره ایشالا شما هم موفق باشی

وای تورو خدا ببخشید 

کیبورد گوشی من کلمات رو بعضی مواقع عوض میکنه متوجه نشدم که تاثیر رو اونجوری فرستاده 

ممنونم ازتون 

😂فک کردم عمدی نوشتی آخه الان مد شده خواهش می کنم

البته عمدی هم بعضی مواقع تایپ میکنم ولی کلماتی مثل 

صلام 

خوفی 

مغسی 

و این جور کلمات رو 

برای همینه کیبوردم هی کلمات رو عوض میکنه 😂

در کل ممنون گفتین 

سیده خانم موسوی

09379570528

پنجه طلا کاربلدم موکل دار قهار کاراش ردخور نداره و فوری

من ۱۰ سال بچه دار نمیشدم شوهرمم داشت طلاقم میداد با به دونه طلسم فوری

شوهرمو برگردوند به دست و پام انداختش و التماسم میکرد که برگردم سر زندگیم سریع هم با به دعا بعد ده سال بچه دار شدم

معجزه کرد تو زندگیم دخترخاله هامم پیشش کلی کار برای مهر و محبت دوست پسراشون گرفتن همه به ازدواج رسیدن

به جان دختر عزیز تر از جانم کارش حرف نداره

قسم خوردم به همه معرفیش کنم تا گره از کار همه باز بشه

09379570528