2777
2789
عه وا چرا ؟ من قهرو دلیل بر انجام ندادن کارهام نمیدونم 

پریود شدم حالم داغونه گفتم برو نبات بگیر نرفته چرا باید براش شام بپزم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
با شوهرت قهری با شکمتم قهری؟؟

گشنم نیس پری شدم اونم بره ب درک 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به نوشجونت چه نوع دلمه ای فقط برگ‌انگور یا بقیه چیزاهم درست میکنید ؟

نه برگ انگور  عزیزم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
حامله م.حوصلم سر رفته.اعصابم داغونه .دولاره هورمونام قاطی شده الکی میزنم زیر گریه گریمم بگیره قطع نم ...

الهی عزیزم درکت میکنم من‌خودم سر بچه اولم اینطور بودم 

خیار میخوردم اروم میشدم اب خنک به صورتم میزدم 

هر چی که رو اعصابم بود رو کاغذ مینوشتم ریز میکردم میسوزوندم اینطوری حالم بهتر میشد 

چطوری درست میکنی؟

مامانم درست میکنه مرغ رو اول تیکه میکنه (معمولا سینه مرغ میخوریم) بعد مزه دارش میکنه با نمک و ادویه 

توی سینی میذاره کنارش گوجه و فلفل دلمه و پیاز حلقه شده میذاره و دیگه میذارش تو فر تا زمانی که خوب بپزه 

اگر براتون مهمه مرغ خشک نشه میتونید خیلی نازکش نکنید و بهش روغن هم بزنید 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
الهی عزیزم درکت میکنم من‌خودم سر بچه اولم اینطور بودم  خیار میخوردم اروم میشدم اب خنک به صورتم ...

برا من دومیه،🙃 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
پریود شدم حالم داغونه گفتم برو نبات بگیر نرفته چرا باید براش شام بپزم

الهی عزیزم درکت میکنم ،حالا من چی بگم رفته نبات خریده ولی تو آبجوش ک میزارم ی بویی داره ته حلقم انگار با مواد شوینده گذاشتنش تو مغازه ،بهش گفتم برو یجا دیگه نبات بخر البته فعلا پری نیستم ولی ی نگاهی انداخت سرتا پام 😁😁

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
الهی عزیزم درکت میکنم ،حالا من چی بگم رفته نبات خریده ولی تو آبجوش ک میزارم ی بویی داره ته حلقم انگا ...

باز برا تو خوبه 

بی دلیل امروز اینجوری شده‌

باز برا تو خوبه  بی دلیل امروز اینجوری شده‌

بی دلیل هم نیس ،یوقت مردا چیزی بروز نمیدن ولی مشکلات مالی داره از پا درشون میاره ،یا مشکلات کاری ،ما ک هم فردا تولدمه هم اجاره خونه رو باید بده هم وقت بیمه ماشینشه 😊😁خب بار اینجور چیزا رو دوششونه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
بی دلیل هم نیس ،یوقت مردا چیزی بروز نمیدن ولی مشکلات مالی داره از پا درشون میاره ،یا مشکلات کاری ،ما ...

چی بگم والا شاید 

اما‌اصلا نگامم نمیکنه اسکل

چی بگم والا شاید  اما‌اصلا نگامم نمیکنه اسکل

خدا یکم بخودت مسلط باش ،زیاد اعصابتو خورد نکن عیب نداره مردا همیشه بچه ان

خدا یکم بخودت مسلط باش ،زیاد اعصابتو خورد نکن عیب نداره مردا همیشه بچه ان

ممنونم از دلگرمیت

بی دلیل هم نیس ،یوقت مردا چیزی بروز نمیدن ولی مشکلات مالی داره از پا درشون میاره ،یا مشکلات کاری ،ما ...

وای عزیزم چه حسن تصادفی منم فردا ۳۰ اردیبهشت تولدمه 

متولد چندی شما ؟

من‌۸۰    ۲۲ سالم میشه