2777
2789

یه پرایدتمام رنگ که پارک کردیم پارک دوبل تمرین کنم باپرایدداغونترازاون خودمون آروم زدم به درش یه خط خیلی نازک افتادیکمم درش رفت داخل پدرشوهرم وشوهرم عین ندیدابدیدامیخواستن منوبخورن اون خطم باپولیش کشیدن رفت میدونم خسارت زدم ولی تااون حدنبودکه منوتحقیرکنن

اومدم بگم پز زیرپوستی و پورشه😂😂😂

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۵سال گواهی نامه دارم تو این مدت هم فقط و فقط سوار ماشین بابام شدم

۹ماه عقدم با اینکه همسرم یک درصد ادمی نیست که بهم تو بگه اگه خدای نکرده چیزی شد با ماشینش ولی ترجیحم اینه بازم سوار ماشین کسی جز بابای خودم نشم

هرچی باشه بابامه بهم تو نمیگ ولی باقی چرا ناراحت هم بشن ب روشن نمیارن 

دوستم اينجور مواقع ساعتي با مربي بريد تمرين  بي منت و راحت

گلم شرایطم جورنیست مربی بگیرم شهرستانم بچه ی کوچیکم دارم ازاونورکسی نه بچه نگه میداره نه توماشین مربی میزارن

نه بابامن ازاین شانساندارم چنان قشقرق به پاکردن گفتم الان چن میلیاردی افت قیمت کرد

تا تو باشی خانواده شوهرو داخل آدم حساب نکنی ندیدپدیدای بیخود اکثرن این مدلین خییییییلی کم پیش بیاد آدم حسابی از توشون دربیاد

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
پول بده با ماشین اموزشگاه ک مربی کنارته تمرین کن 

ساعتی چنده؟ و چه چیزایی باید ببری 

منظورم اینکه که ثبت نام میخواد ؟ اگه آره باید چی ببرم برای ثبت نام 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن