2777
2789
عنوان

چجوری این بچه رو سرگرم کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 59 پست
ممنون

خواهش میکنم عزیزم یه چیز دیگه اگه واقعا نمیخوان که وابسته تلویزیون باشه به نظرم کلا روشنش نکنین مگر تو زمان های خاص یا به عنوان جایزه وار و در غیر این دو حالت به هیچ عنوان چون یه بار که قانون شکنی بشه دیگه نمیتونین دنبالشو بگیرین البته تلویزیون چیز خاصیم نداره واقعا من واسه بچه های خواهرم بیشتر قصه صوتی میزارم تا هم مهارت سمعی بودنشون زیاد بشه هم به انتخاب خودم آموزنده باشه و هم با اسباب بازیاشکه بازی میکنه قصه هم گوش بده

خب تلوزیونوروشن کن براش کارتن ببنیه

تلویزیون برای مغز و‌ چشم بچه  ضرر داره منم اولش میگذاشتم بچه رو پای تلویزیون و خودمو راحت میشدم ولی وقتی از چندین روانشناس کودک در مورد تلویزیون تحقیق کردم متوجه شدم...پیج خانم دکتر walamosavi 

دکتر ولا موسوی رو چک کنید ایشون جز انجمن روانشناسان انگلستان هستن توضیح میدن در این مورد

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته تلوزیون واسه مغز ضرر داره؟ مگه ماها مغزمون طوریش شده؟🤔

تلویزیون برای مغز و‌ چشم بچه  ضرر داره منم اولش میگذاشتم بچه رو پای تلویزیون و خودمو راحت میشدم ولی وقتی از چندین روانشناس کودک در مورد تلویزیون تحقیق کردم متوجه شدم...پیج خانم دکتر walamosavi 

دکتر ولا موسوی رو چک کنید ایشون جز انجمن روانشناسان انگلستان هستن توضیح میدن در این مورد

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
همونارو درقالب بازی خودتون آموزش بدید و درروز دوساعت اونم مستمر نباشه ببینه خوبه ...قدیماماهمینارو ب ...

خب عزیزم قدیم باالان خیلی فرق میکرده بنظرم همین چیزا رو یه بچه دوسال نیم تونسته یاد بگیره خیلی خوبه دقیق نمیدونم شما اینا چند سالگی بی تو وی یاد گرفتین ولی خیلیارو اینا بچه های هم سن دخترم یاد ندارند هرچند هر بچه ای خلاقیت خاص خودشو داره  فک نکنم این چیزا برا بچه مشکلی ایجاد کنه چ نظریه های عجیبی میدن ادم تعجب میکنه 

خب عزیزم قدیم باالان خیلی فرق میکرده بنظرم همین چیزا رو یه بچه دوسال نیم تونسته یاد بگیره خیلی خوبه ...

عزیز دلم دخترخاله من هم سن دخترتون چن تااز  سوره های قرآن و شعر آقا خرگوشه ک طولانیه و شعرها و بازی‌ای زیادی بلده رنگا رو بلده شمارش تا بیست بلده ....تلویزیونی بخاطر شرایط زندگیشون ندارن...شوهرم توچارسالگی ۱۰جز قرآن حفظ بوده بی تلویزیون ...بچم دوساله پسرا و زبونش تازه راه افتاده سه تا شعر بلده و صلوات و سلام ب امام حسین

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
عزیز دلم دخترخاله من هم سن دخترتون چن تااز  سوره های قرآن و شعر آقا خرگوشه ک طولانیه و شعرها و ...

خب اینام خوبه دخترم منم خیلی چیزا رو بلده مث شمارش عدد هایا رنگا..... هر چند ما خودمون باهاش تمرین میکنم ولی خب تلوزیونیم تاثیر داشته هر بچه ای خلاقیت های خاص خودشو داره ولی نمیتونیم بگیم با تلوزیون دیدن بچه در اینده ب مشکل بر میخوره تو مدرسه

تلویزیون برای مغز و‌ چشم بچه  ضرر داره منم اولش میگذاشتم بچه رو پای تلویزیون و خودمو راحت میشدم ...

اخه نمیشه ۲۴ساعت برای بچه وقت گزاشت منم بچم زیریک ساله تلوزیونوروشن میکنم اونم بازیشومیکنه گهگداری هم نگاه تلوزیون میکنه 

خب اینام خوبه دخترم منم خیلی چیزا رو بلده مث شمارش عدد هایا رنگا..... هر چند ما خودمون باهاش تمرین م ...

عزیزم فکر میکنم با حرفام موجب رنجیدنتون شدم من یک بچه دوساله دارم و تجربه دیگه ای ندارم ...بیشتر با فکرخودم میگم...ب تجربه شمااحترام میزارم عزیزدلم انشالله آینده دختر کوچولوتون.درخشان درخشان بشه و شاد باشی عزیزم ...

عزیزم فکر میکنم با حرفام موجب رنجیدنتون شدم من یک بچه دوساله دارم و تجربه دیگه ای ندارم ...بیشتر با ...

عزیز دلم رنجیده نشدم  اینجا یه سایت عمومی همه میتونن تجربه ها نظراتشون باهم ب اشتراکی بزان و یه چیزای از هم یاد بگیرن  ان شاالله امیدوارم شمام زندگی خوب و شادی داشته باشین و پسرتون اینده خوبی داشته باشه من قصد خاصی نداشتم 

عزیز دلم رنجیده نشدم  اینجا یه سایت عمومی همه میتونن تجربه ها نظراتشون باهم ب اشتراکی بزان و یه ...

ممنون عزیزم ...ی لحظا فکر کردم ناراحتتون کردم ک گفتم‌بچه ب مشکل میخوره بله حرف شما درسته هرکودکی توانایی خودشو داره

آره موافقم پسر من تخته جادویی رو خیلی دوست داره و کتاب هم که صفحات سخت داشته باشه و آموزشی باشه خیلی ...

بهترین کارو میکنی که باهاش بازی می‌کنی عزیزم.

اینم که همش دنبال بازی و کارای مختلفه بخاطر سنشه خداحفظش کنه😘😘😘

میشه برام یه صلوات بفرستید♥️