2777
2789
عنوان

چجوری این بچه رو سرگرم کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 59 پست
دختر من دوسال خوده بیشتر اوقات برنامه کودک میبینه کلیچیزای خوب ازشون یاد گرفته یا با اسباب بازیاش با ...

زیادش بده فاصله اش مهمه صداش کم کن حداقل تاتمرکز کنه و دقتش بالابره

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

مادر های امروزی از اونور بوم افتادن

روی چند ساعت تلویزیون چه اشکالی داره 

پسر من کلی شعر و کلمات انگلیسی یاد گرفته کلی شعر یاد گرفته 

چرا دوست دارید بچه ر. توی چارچوب خاص بزرگ کنید 

دست بردارید از این روش بزرگ کردن بچه به سبک روانشناس های اینستاگرام 

خودتون روانشناس زندگی تون شید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم تی وی نگاه کرده از اول نه اضطراب داره نه شب ادراری نه تاخیر در گفتار!

همه ش مدام نگاه نمیکنن که همه ش در حال پریدنه تو خونه

بعد خودمون هم بچه بودیم نگاه میکردیم سه تا بچه 

هیچ مشکلی نداشتیم والله!!!!

منم ی مدت خیلی درگیر این پیج های آموزش تربیت کودک اینستاگرام بودم 

دیدم خیلی خیلی اصرار دارن بچه پاستوریزه و بی دست و پا بار بیاد 

باور کنید دنیای بیرون بی رحم تر از اون چیزی هست که این به ظاهر روانشناسا آموزش میدن

منم نمیدونستم انقدر بده و برای راحتی خودم تلویزیون و روشن میکردم ولی بعد با چندین مشاور کودک صحبت کر ...

خیلی خیلی کار خوبی میکنی عزیزم مامانیکه به فکر تربیت و سلامت روان بچشه سختیای بیشتری داره

من بچه ندارم ولی از الان تلویزیون نداریم و خودمون عادت کردیم

زیادش بده فاصله اش مهمه صداش کم کن حداقل تاتمرکز کنه و دقتش بالابره

خیلی زیاد نمیبینه صبا اونم برنامه های مورد علاقشو نگا میکنه صداشم نرماله کلی چیزای خوب مث تشکر کردن یا سپاس گزاری از خدا تکرار سوره که قبل از اذان پخش میشه شبکه پویا تکرار میکنه خیلی خوبه بنظرم 

منم نمیدونستم انقدر بده و برای راحتی خودم تلویزیون و روشن میکردم ولی بعد با چندین مشاور کودک صحبت کر ...

یکی ازدوستام تلویزیون کلا نخریده بودن بچشون هم همینجور عادت کرده بود فقط بعدنا یه ال سیدی بزرگ خریدن و گزاشتن تو اتاق که بهش میگن تی وی روم و روزی یه دونه انیمیشن یه چیزی مثل جایزه هستش

خیلی زیاد نمیبینه صبا اونم برنامه های مورد علاقشو نگا میکنه صداشم نرماله کلی چیزای خوب مث تشکر کردن ...

همونارو درقالب بازی خودتون آموزش بدید و درروز دوساعت اونم مستمر نباشه ببینه خوبه ...قدیماماهمینارو بی تی وی یاد گرفتیم ...صداش کم کن تمرکزش بره بالا...دوروز دیگه این بچه ها تومدرسه ب مشکل میخورن

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
یکی ازدوستام تلویزیون کلا نخریده بودن بچشون هم همینجور عادت کرده بود فقط بعدنا یه ال سیدی بزرگ خریدن ...

تنها کسی که درکم کرد شما هستید من خودمم در مورد تلویزیون گارد داشتم ولی به این نتیجه رسیدم که بده ولی خب ادم نمیتونه بشینه همه رو توجیح کنه

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
عزیزن اینا همش طبیعیه منم پست ۲ سالشه همه ی این رفتار ها رو هم میبینم  منم دارم پایانامه مینو ...

حرفتون بهم انرژی داد

براش رنگ انگشتی بگیر رو شیشه نقاشی کنه یا براش گل بگیر بازی کنه شن جادویی اسلایم ...و یا این بازی ها ...

الان ی سنی هست همه چی رو تو دهنش میکنه ولی رنگ خوراکی و خمیر خوراکی هم بازی میکنیم ولی مگه کافیه خواهر دائم شرگرمی یمخواد

تنها کسی که درکم کرد شما هستید من خودمم در مورد تلویزیون گارد داشتم ولی به این نتیجه رسیدم که بده ول ...

بله واقعا نمیشه بقیه رو توجیح کرد مخصووصا رو قضیه تلویزیون که یه چیز دائم تو زندگی اکثریت شده تو نت و اینستا سرگرمیای زیادی هست پرنده خونگی که فقط تو قفس باشه هم بد نیس فکر میکنم و دوچرخه اینا

بله واقعا نمیشه بقیه رو توجیح کرد مخصووصا رو قضیه تلویزیون که یه چیز دائم تو زندگی اکثریت شده تو نت ...

ممنون