2777
2789
عنوان

چجوری این بچه رو سرگرم کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 59 پست
براش رنگ انگشتی بگیر رو شیشه نقاشی کنه یا براش گل بگیر بازی کنه شن جادویی اسلایم ...و یا این بازی ها ...

برای یک ساله خطرناکن درکی نداره میزاره دهنش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
رفتار فرزندتون کاملا طبیعی هست  بهرحال بچه ها زیر ۵ سال نیاز به وقت بیشتری دارن با دو ساعت حل ...

مهدکودک بعد دو سالگی روزی دو سه ساعت میخوام ببرمش ولی نمیدونم بردنش درسته یا نه

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچس دیگه بچه همینه توجه میخواد اگه خودش با خودش سرگرم بشه باید تعجب کنی والا  تلویزیون دیدن هم ...

با چند روانشناس صحبت کردم همگی متفق القول میگن تلویزیون بده

تو اینستا پیج خانم دکتر ولا موسوی سرچ کن، روانشناس کودک هست 

مهدکودک معمولا زیاد سرما میخورن بچه ها

بله مشکلم همینه چون همسرم هم خیلی روی بچه حساسه و میترسم همینم باعث ناراحتی بشه ...نمیدونم چکار کنم

سلام  عزیزززم😍😍اول که بخاطر سنشه و اینکه پسره،پسر بچه ها کلا شیطون هستن خیلی.. سعی کن تو سر ...

نود درصد اسباب بازی هاشو تا من نشینم کنارش باهاشون بازی نمیکنه فقط یک ماشین بزرگ داره با اون کمی خودش بازی میکنه

پسر منم شیطونه همه میگن بهم

وقتی دخترم تو این سن بود صبح دیر بیدار میشد بعد از ظهر هم میبردمش پارک تا عصر بازی میکرد و من بعد شا ...

بچه من شب ساعت یازده و نیم و دوازده میخوابه، صبح ساعت هشت و نیم بیداره... در طول روز هم نهایتا یکساعت بخوابه

هر روز یا پارک یا گردش تو طبیعت داریم وقتی میایم خونه انتظار دارم یکم واسه خودم باشم ولی بازم بازی میخواد

کی گفته تلویزیون ضرر داره چ حرفا

عزیزم تلویزیون مشکلات زیادی برای بچه ها به دنبال داره مخصوصا زیر هفت سال و زیر سه سال که دیگه خیلی بده.. روی مغز اثر بسیار منفی داره خودش باعث اضطراب و تاخیر کلام و شب ادراری و .... میشه 

کی گفته تلویزیون ضرر داره چ حرفا

منم نمیدونستم انقدر بده و برای راحتی خودم تلویزیون و روشن میکردم ولی بعد با چندین مشاور کودک صحبت کردم همگی گفتن اثر منفی داره

تو اینستا پیج خانم دکتر walamosav ولا موسوی سرچ‌کنید توضیح دادن

دختر من دوسال خوده بیشتر اوقات برنامه کودک میبینه کلیچیزای خوب ازشون یاد گرفته یا با اسباب بازیاش بازی میکنه خداروشکر سالمه مشکلی نداره بزار تلوزیون ببینه تو خودت زندگی سخت کردی واسه خودت