2777
2789
عنوان

شوهرم نه قیافه نه هیکل درست حسابی داره نه هیچ نکته مثبتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 91 پست
نگران نباش با توصیفاتت تنها گزینه ای که به این بوگندو پا میده یه ۱۵۰کیلویی با ممه های آویزونه که اند ...

خودش میگه ادمایی به من پیشنهاد دادن و من رد کردم که اگه نام ببرم کفت میبره

میکه اینکارا خیانت نیست من کاری نکردم گفتم اگرم نکردی بهت پا ندادن وگرنه تو جلو چشم خودم زنای تو خیا ...

خودت سیرابش کن گلم تا چش نچرخونه

مشخصه دوسش نداری راه بهش نمیدی

اونم کرماشو جا دیه میریزه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم پا دادن یا نه فقط هر بار یه جور مچشو میگیرم نکبت من دیکع به حال خودش گذاشتمش گفتم بذار انقدر ...

ای بابا باهاش رابطه نداشته باش معلوم نیست کدوم پسمونده ای به این پا داده دور از جون ایدز نگیری

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
خودت سیرابش کن گلم تا چش نچرخونه مشخصه دوسش نداری راه بهش نمیدی اونم کرماشو جا دیه میریزه

بخدا قسم به همین نصف شب قسم هر روز دابطه داریم هم هیکلم خوبه هم چهرم خیلیم دوستم داره ولی مریضه مرییض

من از اولم دوسش نداشتم

کلشو بیزحمت لطف کنید ترجمه کنید خیلی قشنگه حسم میگه🥺

اولش میگه روبروی چشمات به نماز می ایستم.بهت قول میدم بجز تو هیچ گلی رو بو نکنم.من که زندگیمو باختم و دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم....

آقا هستم 
ظاهرش؟اخرین باری که مچشو گرفتم دخترع بهش،چنتا فحش داده بود و گفته بود چلاغ شبیه روباهی و چنتا استیکر ...

اینطوری که گفتی. لابد مزاحم دختره شده قیافش چجوریه هیکلش

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤