2777
2789
عنوان

شوهرم نه قیافه نه هیکل درست حسابی داره نه هیچ نکته مثبتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 91 پست
بخدا قسم به همین نصف شب قسم هر روز دابطه داریم هم هیکلم خوبه هم چهرم خیلیم دوستم داره ولی مریضه مریی ...

الهی بمیرم برات دوسش نداری چطور رابطه رو تحمل میکنی😔😔😔خیلی سخته مث تجاوزه اخه منم یه مدت دوسش نداشتم سختهههه ولی خر بودم چون آدم خوبیه حداقل از آدمهای اطرافم بهتره😔

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

خودش میگه ادمایی به من پیشنهاد دادن و من رد کردم که اگه نام ببرم کفت میبره

زر مفت

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چرا ب هیکل خانوما توهین میکنی

تعصب رو سکینه سه پستون؟😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ده ساله😑😑😑😑 شاید میدونه دوسش نداری میره اینور و اونور. اگه بچه نداری ادامه نده

میدونه دوسش ندارم چی اینو دوس داشته باشم اخه؟دوتا بچه دارم حتی گفتم بچه هاتو بزرگ میکنم فقط برو دیگه نبینیمت برو هرغلطی خواستی بکن نمیره که

میدونه دوسش ندارم چی اینو دوس داشته باشم اخه؟دوتا بچه دارم حتی گفتم بچه هاتو بزرگ میکنم فقط برو دیگه ...

عزیزم دوتا بچه داری. شروع کن صحبت با محبت زبون سیاست جذبش کن درستش کن مشاوره بفرست